Reizen met Femma, je moet het gewoon mee-maken!

annick.geets - 05/01/2024
0 comments

Las je het artikel over onze vrouwenreizen in het magazine van januari (blz. 48)? En heb jij nu al zin? Fantastisch, kijk dan naar het uitgebreid en gevarieerd reisaanbod van Femma https://www.femma.be/nl/reizen, je vindt er zeker een reis naar jouw goesting en interesse!

Misschien denk je bij de vrouwenreizen ook aan een vriendin, collega, buurvrouw of familielid die deugd zou hebben aan zo’n reis? Iemand die zoiets ‘verdient’ omdat ze veel voor jou betekent, omdat ze in een moeilijke periode zit, een partner of andere dierbare verloor, …
Vanuit ervaring weten we dat reizen met Femma dan net heel veel deugd kan doen!

Wat kan je dan doen? Vertel haar over dit mooie reisaanbod, kijk samen eens naar de website en begin alvast te plannen en te dromen … Vraag haar mee op jouw Femma reis (en deel meteen een twin kamer met haar) en doe haar een reischeque van Femma cadeau.

 

Er zijn veel mooie verhalen van vrouwen voor wie een Femmareis zeer bijzonder was.

  • Zo herinner ik me het mooie en ontroerende verhaal van een vrouw die met Femma naar New York ging, ze was van plan geweest om dat met haar echtgenoot te doen na zijn pensioen, helaas overleed hij. Haar kinderen deden haar de Femmareis cadeau. Hoewel ze het soms moeilijk had, vond ze het een prachtige reis en was het voor haar ook een mooi eerbetoon aan haar man. De vele warme babbels tussendoor met de andere deelnemers bezorgden haar een deugddoende ervaring.
  • Of het verhaal van een vrouw die vlak voor haar Femmareis haar arm brak. Ze dacht dat het niet zou lukken. We konden haar overhalen om toch mee te gaan. De groep was fantastisch. Elke dag was er iemand die haar extra ondersteunde. Prachtig toch?

 

En zo zijn er nog meer mooie verhalen van samen op reis gaan, van delen, van dragen en gedragen worden. Ook jij kan mee zo’n mooi verhaal schrijven, onze Femmareizen zijn hier een prima plaats voor!

 

Veer Dusauchoit

Reisbegeleider Femma Vrouwenreizen

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Dit vind je misschien ook boeiend