• Inspiratie
  • Reis met Femma
  • Femma
  • Laat je inspireren
  • Ontmoet Femma
Droom jij ook van Ijsland?

Droom jij ook van Ijsland?

Ijsland, het land van vuur en ijs, van vulkanen en geothermische activiteit, van adembenemende vergezichten, … is dé bestemming voor de echte natuurliefhebber. Heb je dit prachtige land al altijd willen bezoeken? Dan is deze reis met Femma Vrouwenreizen een unieke kans!

Om alle facetten van deze reis goed te kunnen inschatten, geeft Femma een interessevergadering.

Lees meer Meer in de categorie Reis met Femma

Beleef je passie voor wol bij Femma Wereldvrouwen

Beleef je passie voor wol bij Femma Wereldvrouwen

Meer dan 3.000 leden telt de Facebookgroep Femma Haakt Het al!  Stuk voor stuk vrouwen die een passie voor wol en haken met elkaar delen.  Sinds de oprichting in coronatijd werd er gezamenlijk aan een zomersjaal, kleine zomerse gadgets, een wandtapijt én een sjaal naar aanleiding van Internationale Vrouwendag gehaakt.  En ook de leden delen hun inspiratie volop.  En er komen nog nieuwe projecten aan!

Lees meer Meer in de categorie Femma

Samen tegen armoede regio Genk strijdt al twee jaar tegen armoede

Samen tegen armoede regio Genk strijdt al twee jaar tegen armoede

Het was tijdens de coronacrisis dat enkele vrouwen uit Genk merkten hoeveel armoede er eigenlijk is in België – openlijk, maar ook verscholen. Ze besloten te helpen. Een kleine twee jaar later deelt de groep ‘Samen tegen armoede regio Genk’ nog steeds elke maand voedselpakketten uit aan een veertigtal families. Een inspirerend verhaal dat aanzet tot kopiëren!

Lees meer Meer in de categorie Laat je inspireren

Lees meer berichten.