• Femma
  • Inspiratie
  • Ontmoet Femma
  • Laat je inspireren
  • Reis met Femma
Het vertrouwen in de politiek zal niet terugkeren door minder mensen te betrekken!

Het vertrouwen in de politiek zal niet terugkeren door minder mensen te betrekken!

In het regeerakkoord vat een kleine zinssnede de intentie samen om de opkomstplicht af te schaffen. Vandaag gaf de regering groen licht; de volgende weken vindt het zijn weg naar het parlement. Deze  beslissing heeft ingrijpende gevolgen. Daarom schreven: Beweging.net, ACV, WSM, KAJ, Minderhedenforum, Orbitvzw/bondgenoot in superdiversiteit & migratie, Okra, De Wakkere Burger, Pasar, Welzijnszorg, Pax Christi, Internationaal Comité, Samana, Femma Wereldvrouwen, Samenlevingsopbouw de volgende tekst.

Lees meer Meer in de categorie Femma

Droomreisje door de vallei van de Ourthe

Droomreisje door de vallei van de Ourthe

De vallei van de Ourthe is een echt Waals juweeltje en je kan deze nu ook ontdekken zonder auto. Je laat je reizen, want je neemt de trein. De uitstap begint en eindigt letterlijk in een treinstation. Je verplaatst je verder te voet of per fiets tussen de stations en je combineert je uitstap zoals je dat zelf wilt: op je eigen ritme, en volgens je eigen interesses. Lekker ontspannen.

Lees meer Meer in de categorie Ontmoet Femma

Ik heb er enorm veel voldoening van

Ik heb er enorm veel voldoening van

Een groep dagenlang op sleeptouw nemen. Gidsen en informeren. Vlekkeloos organiseren. Elke dag de fiets op of de wandelschoenen aan en zorgen dat iedereen mee kan. Een warm welkom voor nieuwe gezichten. Een luisterend oor als het nodig is. Elke reiziger een fijne tijd bezorgen. Van de vrijwilligers-reisbegeleiders van de Vrouwenreizen wordt veel verwacht. Maar zij doen hun ‘job’ met veel goesting en met plezier. En ze hebben er veel voldoening van.

Lees meer Meer in de categorie Reis met Femma

Lees meer berichten.