• 100 verhalen
  • Laat je inspireren
  • Ontmoet Femma
  • Reis met Femma
  • Femma
Zij - de vrouw die ik ben

Zij - de vrouw die ik ben

Claire Vanden Abbeele is kunstenares, auteur en therapeute. Als therapeute werkt zij met mensen rond bewustwording en verliesverwerking. Ze geeft lezingen en workshops rond kunst, troost en levenskracht...  Femma vroeg haar om mee te werken aan de reeks ‘100 verhalen van vrouwen’. Met deze blog naar aanleiding van 100 jaar Femma, maken we op een bijzondere manier de kracht én kwetsbaarheid van heel diverse vrouwen zichtbaar. Claire brengt ‘met graagte’ haar verhaal in de vorm van een selectie uit haar creaties: 4 gedichten, 2 teksten en een foto van een schilderij. Een groot cadeau om ineens, in stukjes en zelfs meermaals van te genieten. De zomervakantie geeft daartoe de tijd en ruimte.

Lees meer Meer in de categorie 100 verhalen

Lees meer berichten.

Welkom bij Femma

Een vrouwenorganisatie van bijna 100 jaar.
Een wereld waarin jij je vrij voelt en evenwicht vindt tussen werken, zorgen en tijd voor jezelf, dat is waar wij naar streven.
Onze vele lokale vrouwennetwerken geven je met fijne activiteiten en boeiende ontmoetingen de kans om bewust tijd te maken voor vrije tijd en kracht te halen uit de verbinding met jezelf en met anderen.
We willen je inspireren om kritisch te kijken naar de wereld, om samen een vuist te maken tegen onrecht en een nieuwe inclusieve samenleving te ontwerpen.

Want hier hebben we allemaal recht op.  Ook jij!