Reizen

met Femma

Reizen met Femma

Goed om te weten

Alles wat reizen betreft, zit bij Femma in eigen huis. Wij maken je graag op een paar dingen attent. 

  • Het rekeningnummer voor de betalingen van onze Femma-reizen: op je reisbevestiging wordt een rekeningnummer vermeld. Dat is in gebruik sinds 2023. Ging jij vroeger al met ons mee, let er dan op dat je het juiste rekeningnummer gebruikt. 
  • Het centrale nummer om in te schrijven, annulaties, vragen … (de klantendienst dus) is het Algemeen Secretariaat:
    02 246 51 11.
  • Inschrijven kan best via de website, maar kan ook via mail veerle.vlasselaer@femma.be
  • Voor specifieke inlichtingen kan je bellen naar 0473 99 28 01 (Veerle Vlasselaer) of 02 246 51 11 (Rachida Aissa).

 

Deze gegevens hebben we nodig bij inschrijving. Hou ze klaar, zo verloopt alles vlot.

 

Wacht niet te lang met boeken! Ook al lijkt het misschien lang op voorhand, aarzel niet als je interesse hebt. Om te kunnen garanderen dat de reizen in optimale omstandigheden en aan de vooropgestelde prijzen kunnen doorgaan, is het belangrijk dat er snel geboekt wordt! Niet aarzelen, doen!

En je hebt alvast iets heel leuks om naar uit te kijken!

 

 

Reizen 2025

 

In 2025 bieden wij weer een gevarieerd programma aan. 

Een weekend weg, een verre bestemming, fietsen of wandelen, cultuur of natuur, of een combinatie van beide …

Er kan nog wel iets wijzigen, nog niet alle data liggen vast. 

Maar bekijk hier alvast de bestemmingen. 

 

Heb je interesse voor één van onze reizen, neem dan zeker contact op!

 

 

 

Onze reizen zijn gegarandeerd door het GFG®-label. www.gfg.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktische info over onze vrouwenreizen

Nog vragen over een reis?

We helpen je graag verder!

 

Zoek je reis door hieronder op de betreffende maand te klikken. 

Datum
  • tot
  • België

Vasthouden en loslaten, inspirerend weekend aan zee

In ons leven worden we geconfronteerd met moeilijke gebeurtenissen. Een breuk, verlies van een geliefde, ziekte, kinderen die eigen wegen gaan,… Ook in onze ruimere samenleving zijn er gebeurtenissen die ons diep raken: armoede, uitsluiting, oorlog, klimaat,… Ze hebben een grote invloed op ons leven en we weten niet altijd hoe we er zelf mee kunnen omgaan of anderen erbij kunnen helpen. We voelen ons vaak onzeker, onmachtig ook, om met dat alles om te gaan. Maar één iets weten en voelen we toch zeker: we hebben anderen nodig om met deze gebeurtenissen een plaats te geven in ons leven We kunnen zelf dingen opsporen die ons kracht, troost en houvast bieden, maar het is vooral in zinvolle en zingevende relaties met anderen dat we echt verschil kunnen maken. Tijdens ons weekend zoeken we naar antwoorden op onze vragen en de uitdagingen waar we voor staan. We denken na over wat we kunnen of mogen loslaten en wat we graag willen vasthouden. We doen dat via toegankelijke methodieken, soms individueel, soms in kleine groepjes, soms met de hele groep. We werken samen op basis van onze eigen ervaringen, maar laten ons ook inspireren door de inzichten van anderen. We zorgen voor voldoende veiligheid in de groep zodat iedereen haar eigen verhaal kwijt kan en durft. Zo proberen we samen verdriet, onmacht en verslagenheid om te keren naar houvast, hoop en daadkracht. De zee en al wat daar rond is (natuur, stilte, wandelen, muziek, mooie teksten, samen eten, …) biedt een mooi decor om daar samen aan te werken en er kracht uit te halen. -->lees meer

Een onvergetelijke reis met een mooie mix tussen cultuur, natuur, genieten, uitdagingen en rust. Zeker voor herhaling vatbaar!

Emma Janssens