Reizen

met Femma

Reizen in 2023 en 2024

Goed om te weten

Alles wat reizen betreft, zit (weer) in eigen huis. Daardoor veranderen er een paar dingen voor de reizen van 2023-2024

  • Het rekeningnummer voor de betalingen van onze Femma-reizen: op je reisbevestiging krijg je het nieuwe rekeningnummer dat in gebruik is voor de reizen vanaf 2023.
  • Het centrale nummer om in te schrijven, annulaties, vragen … (de klantendienst dus) wordt het Algemeen Secretariaat:
    02 246 51 11.
  • Inschrijven kan best via de website, maar kan ook via mail veerle.vlasselaer@femma.be
  • Voor specifieke inlichtingen kan je bellen naar 0473 99 28 01 (Veerle Vlasselaer) of 02 246 51 11 (Rachida Aissa).

 

Deze gegevens hebben we nodig bij inschrijving. Hou ze klaar, zo verloopt alles vlot.

 

De meeste reizen voor 2024 staan online. We doen onze uiterste best om ook de info over de resterende reizen snel online te krijgen. 

Wacht niet te lang met boeken! Ook al lijkt het misschien lang op voorhand, aarzel niet als je interesse hebt. Om te kunnen garanderen dat de reizen in optimale omstandigheden en aan de vooropgestelde prijzen kunnen doorgaan, is het belangrijk dat er snel geboekt wordt! Niet aarzelen, doen!

En je hebt alvast iets heel leuks om naar uit te kijken!

 

 

 

Onze reizen zijn gegarandeerd door het GFG®-label. www.gfg.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktische info over onze vrouwenreizen

Nog vragen over een reis?

We helpen je graag verder!

 

Zoek je reis door hieronder op de betreffende maand te klikken. 

Femma Vrouwenreizen Reiscafé

In het voorjaar van 2024 organiseert Femma Vrouwenreizen opnieuw het Femma Reiscafé. Zoals ieder jaar verwelkomen wij alle reislustigen in zaal De Posthoorn in MechelenJe maakt er kennis met onze nieuwe bestemmingen, onze reisbegeleiders en met andere vrouwen die - net als jij - graag op reis gaan in goed gezelschap.

Zondag 11 februari 2024 van 13 tot 16.30u

Iedereen welkom!

 

Datum
  • tot
  • Egypte

EGYPTE, SAMEN OP ZOEK NAAR DE WORTELS VAN ONZE WESTERSE CULTUUR - Speciale editie voor mama’s, oma’s, tantes en kids vanaf 10 - 18 jaar met vernieuwd programma

Egypte in de noordoosthoek van Afrika, lag duizenden jaren op het kruispunt van verschillende culturen. Dit land van de farao’s heeft een invloed gehad op de joodse, Griekse, Romeinse, christelijke en islamitische culturen en levensbeschouwingen. Samen met de kinderen genieten we volop van een wonderbare op maat gemaakte reis. We beginnen In Luxor met haar talrijke tempels, we reizen naar Aswan bij de Nubiërs en we eindigen deze reis met een bezoek aan Cairo en omgeving: het plateau van Gizeh met de piramiden en de reuze sfinx, samen één van de zeven wereldwonderen mogen niet ontbreken. Wie reizen er mee? Op reis met Femma-vrouwenreizen, speciaal voor  mama’s, oma’s, tantes met (klein-) kinderen, nichtjes en neefjes vanaf 10 tot 18 jaar, combineer je de voordelen van een groepsreis met individuele vrijheid en extra aandacht voor de jonge reizigers. Samen met de kinderen krijg je alle gelegenheid om kennis te maken met een cultuur uit de oudheid , natuur en mensen, de beste manier om een land écht te ontdekken. Dit is de andere en boeiende manier van reizen met kinderen.  Wij garanderen je een veilige reis en een ontspannen sfeer met een fijne groepsbeleving. Een zeer goede Nederlandstalige gids en een hartelijke ervaren  Femma-begeleiding maken van deze reis een onvergetelijke bestemming ! --> Lees meer

Een onvergetelijke reis met een mooie mix tussen cultuur, natuur, genieten, uitdagingen en rust. Zeker voor herhaling vatbaar!

Emma Janssens