Ontdek en bestel ons boek 'Het is hier geen hotel'

Marijke Moyson - 20/12/2022
het-is-hier-geen-hotel

Bestel het boek hier

 

Het is hier geen hotel is een leer- en doeboek voor iedereen die werk wil maken van een eerlijkere verdeling van de zorgtaken en het huishouden thuis.

 

Huishouden en zorg nemen een belangrijke plaats in in ons leven. Toch zijn veel van de taken die bijdragen tot een goed geoliede huishoudmachine onzichtbaar. Ze vallen pas op als ze niet gedaan worden. Denk aan afwas die blijft liggen of overvolle wasmanden waar niets mee gedaan wordt. Zo lang alles ‘als vanzelf’ gebeurt, ligt er niemand wakker van welke kabouters er juist aan het werk zijn. Als jij dit leest en getriggerd bent door dit boek is de kans groot dat jij de ijverigste kabouter thuis bent. Wees gerust, je bent niet alleen. Het huishouden is heel vaak ongelijk verdeeld. De frustratie die je hierover voelt is gerechtvaardigd. Maar het gesprek aangaan is niet altijd even makkelijk en leidt vaak tot conflicten die je liever niet aangaat.

 

Eva en Riet schreven dit boek omdat het ook anders kan. En omdat een eerlijke verdeling van de zorgtaken thuis iedereen ten goede komt. Jij krijgt meer en kwalitatievere vrije tijd, je leert opkomen voor jezelf zodat gelijkspel thuis zorgt voor gelijkspel op andere terreinen, de relatie met je gezinsleden wordt beter én je kinderen leren zelf dingen doen. Win win dus!

 

Het boek is praktisch opgevat. Je leert je eigen zorgprofiel kennen en krijgt concrete tips om het anders aan te pakken. Het boek staat vol tips en tools om mee aan de slag te gaan.

 

Doe de test, kom jouw zorgprofiel te weten en vind handige tools om onmiddellijk mee aan de slag te gaan

Dit vind je misschien ook boeiend