Femma is op zoek naar workshopgevers

Bereik onze lokale netwerken met jouw workshop(s)!

Heb jij een interessante workshop die je wilt aanbieden aan onze lokale Femma netwerken? Ben jij gedreven om jouw passie voor koken, voeding, handwerk, crea, sport of welzijn (persoonlijke ontwikkeling) door te geven aan gemotiveerde en enthousiaste vrouwengroepen? Wil je jouw workshop ter plaatse gaan geven bij onze lokale Femma netwerken of op eigen locatie?

 

Ja!

 

Dan zetten we jouw workshop graag in de kijker op ons digitaal platform “Femma maakt het”.

 

Let op! De aankondiging van jouw workshop is zichtbaar voor elke bezoeker van ons platform maar jouw praktische gegevens zijn enkel toegankelijk voor onze ingelogde leden.

 

Hoe werkt het?

 

Klik op de knop invulformulier en vul al de vragen correct en duidelijk in. Zo komen we te weten welke workshop jij aanbiedt.

 

We bestuderen jouw aanvraag en na goedkeuring ontvang je van ons een mail met praktische info. De kostprijs om jouw workshop in de kijker te zetten op ons platform is 25 € op jaarbasis. De betaling dient te gebeuren na goedkeuring.

 

En dan verschijnt jouw workshop op ons platform!

 

Jouw workshop wordt voorgesteld in een artikel met een aantrekkelijk promo tekstje (in te vullen op het invulformulier) en een foto (door te sturen via het invulformulier). In het artikel, zichtbaar voor al onze ingelogde leden, staan ook al jouw gegevens vermeld zodat de verantwoordelijken van de Femma vrouwengroepen jou kunnen bereiken om een aanvraag te doen en afspraken te maken.

Wat verwachten we van jou en de workshop die je aanbiedt?

 • De workshop respecteert de missie en visie van Femma. Je hebt respect voor culturele gevoeligheden en vrouwen met verschillende achtergronden.
 • De categorieën waarin jouw workshop moet passen zijn: koken, voeding, crea, handwerk, sport, welzijn (persoonlijke ontwikkeling). Gezondheidsthema’s worden niet opgenomen.
 • Je werkt mee onder het statuut van zelfstandige in hoofd of bijberoep of je bent een vrijwilliger en hebt recht op een officiële vrijwilligersvergoeding.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor de uitwerking van jouw workshop en beschikt over methodische en didactische vaardigheden.
 • Organisatorische en financiële afspraken gebeuren in eigen beheer met de groep die jou contacteert. Je bepaalt zelf de kostprijs van jouw workshop maar houdt rekening met het feit dat onze lokale netwerken feitelijke verenigingen zijn en geen commerciële organisaties.
 • Je mag kiezen of je jouw workshop op verplaatsing in de lokale netwerken gaat geven of dat de groep op locatie komt indien je over een eigen leuke workshopruimte beschikt. De voorkeur van de groepen zal eerder in eigen netwerk zijn, maar indien de afstand niet te ver is kan ook op locatie overwogen worden.
 • Jij bent verantwoordelijk voor het nodige materiaal voor jouw workshop. Afspraken hieromtrent doe je met de groep die de aanvraag doet. Ofwel zorgt de groep voor het materiaal (vb. ingrediënten voor een kookworkshop) ofwel zorg jij voor al het materiaal.
 • Jouw workshop is een groepsgebeuren met een maximum van 10 à 15 deelnemers.
 • De workshop heeft overwegend s’ avonds plaats maar kan eventueel ook overdag. Jij bepaalt zelf voor welke regio’s je de workshop bekend wilt maken.
 • Je werkt vlot met PC (internet, mail, Word, sociale media).
 • Je zorgt zelf voor een verzekering beroepsaansprakelijkheid. Deelnemers zijn verzekerd via de Femma verzekering. Femma is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen veroorzaakt door of aan workshopgevers.
 • Jij verklaart je akkoord met de bijgevoegde privacy verklaring.

Nog vragen?

Doe een mail naar lesgevers@femma.be 

Veel succes!