Webinar: Mediteren kan je leren

Wat zou het heerlijk zijn om in jouw dagelijkse leven op een heel laagdrempelige manier rust te vinden in jezelf, door jezelf en op het ideale moment voor jezelf?
 

Tijdens dit webinar: 'mediteren kan je leren' ontdek je wat mediteren voor jou kan betekenen, welke de verschillende mogelijkheden zijn om te mediteren, hoe je kan leren mediteren en gaan we samen genieten van een korte, laagdrempelige meditatie.
 

Nu denk je al... mediteren is niets voor mij, te zweverig!

mediteren hoeft niet zweverig te zijn

iedereen kan mediteren
 

Mediteren kan je leren, maar lukt niet van dag één op dag twee. Net zoals een sport kan je deze vaardigheid trainen. Wist je dat het ongeveer 21 dagen duurt om jezelf een nieuwe gewoonte of ritueel aan te leren? 
 

Geef het tijd, begin laagdrempelig en experimenteer!

 

Tine Floré is een vrouw, mama & Wellbeing Inspirator van 36 jaar.
Al 7 jaar is mediteren niet weg te denken uit Tine's leven en behoort het tot haar dagelijkse routine. Mediteren brengt haar innerlijke rust en zorgt ervoor dat ze dicht bij haarzelf kan komen.

 

"Het heerlijke aan mediteren is dat je het op eender welk moment of plaats kan doen en helemaal op de manier die past bij jezelf.
Mediteren heb ik organisch geleerd door vooral te experimenteren en me te laten inspireren door tal van meditatie experts. Ik ervaar zoveel voordelen dat ik gaandeweg ook meditaties ben gaan toepassen in mijn workshops (essentiële oliën en Shakti acupressuurmat). Intussen mag ik mezelf een meditatie ervaringsdeskundige noemen die met veel enthousiasme mensen inspireer om op een laagdrempelige manier te experimenten met mediteren".

 

 

Belangrijk!

Van zodra je het formulier hebt ingevuld, word je meteen doorgestuurd naar de betaalpagina. 

 

De inschrijving is pas voldaan wanneer de betaling is afgerond! 

 

Ben je lid? Zie dan dat je eerst bent ingelogd vooraleer je jezelf inschrijft. Enkel zo kan je de ledenkorting ontvangen.

 

Wil jij ook deze korting ontvangen op onze webinars? Word dan snel lid van Femma en ontdek de vele voordelen! https://www.femma.be/nl/lid-worden

Webinar: Meditatie voor beginners

Gegevens