Weet meer over hoe omgaan met jouw financiën en geldzaken, verhoog hierdoor jouw gezondheid en verminder jouw stress!

femmamaakthet - 11/10/2023

Vooral vrouwen zouden zich meer bezig moeten houden met geldzaken. Naast het vergelijken en bewust kopen in de winkel is het vooral de bedoeling dat vrouwen ook bewust leren omgaan en vergelijken wanneer het om financiële producten gaat.

Heb je geldvragen of geldzorgen? Vind je geldzaken maar saai of veel te complex? Heb je er geen tijd voor? Word je al zenuwachtig als je eraan denkt? Staat iemand anders, thuis of in de bank, in voor jouw geldzaken?
Heel herkenbaar, want daarin ben je niet alleen. Velen onder ons nemen niet de tijd om bezig te zijn met hun geldzaken. Maar ben je je dan ook bewust dat iemand anders die jouw financiële beslissingen neemt, dan ook jouw financiële toekomst bepaalt? De kans is groot dat wanneer jij aan het stuur van je geldzaken zit, je andere beslissingen gaat nemen. Want beslissingen over geld gaan over jezelf, je geliefden, je community, de planeet en noem maar op. Die keuzes wil jij misschien liever zelf maken. Want jouw financiële keuzes, of het nu gaat over strijkhulp, deeltijdswerken of sparen voor je pensioen, hebben impact op je welzijn en geluk. Wacht niet langer, en neem je financiële toekomst in handen. Na deze uiteenzetting ga je direct aan de slag!


 

Duur workshop: 1u (met mogelijkheid om na te praten, vragen te beantwoorden)

Prijs workshop: Femma prijs 150 € (normale prijs 250 €)

Maximum aantal deelnemers: 15 is ideaal voor interactie, maar voor een lezing mogen het er ook tot 100 zijn.

Regio: Alle provincies

Dit vind je misschien ook boeiend