Voyages entre femmes

Les voyages avec Femma ne s'improvisent pas.
Nous voyageons en respectant la nature, la culture et les usages des régions, des pays et des populations que nous visitons.
Nous abordons les choses dans une optique féminine.
Nous agissons en tant que groupe, nous partageons des expériences, rions et profitons.
Nous nous immergeons dans la culture locale.
Nous essayons, nous écoutons et nous expérimentons la manière dont les femmes vivent dans d'autres cultures.
Mariée, célibataire, jeune ou moins jeune?
Chacune est la bienvenue.

 

Vous pouvez partager une chambre avec une compagne de voyage, vous êtes bien entourée et bénéficiez de l'aide d'accompagnatrices de voyages enthousiastes.
Notre offre de voyage est réservée exclusivement aux femmes membres ou qui désirent le devenir lors de leur inscription. Certaines destinations sont également ouvertes aux mères célibataires avec enfants.

 

Une équipe d'accompagnatrices motivées se tient à votre disposition.
Veerle Vlasselaer est responsable des Voyages entre femmes.

Vous avez des questions ou des suggestions au sujet de nos destinations? Envoyez un e-mail à veerle.vlasselaer@femma.be  
Pour des informations générales? Tél. 02 246 51 15  ou  vrouwenreizen@femma.be

Datum
  • tot
  • Egypte

EGYPTE, SAMEN OP ZOEK NAAR DE WORTELS VAN ONZE WESTERSE CULTUUR - Speciale editie voor mama’s, oma’s, tantes en kids vanaf 10 - 18 jaar met vernieuwd programma

Egypte in de noordoosthoek van Afrika, lag duizenden jaren op het kruispunt van verschillende culturen. Dit land van de farao’s heeft een invloed gehad op de joodse, Griekse, Romeinse, christelijke en islamitische culturen en levensbeschouwingen. Samen met de kinderen genieten we volop van een wonderbare op maat gemaakte reis. We beginnen In Luxor met haar talrijke tempels, we reizen naar Aswan bij de Nubiërs en we eindigen deze reis met een bezoek aan Cairo en omgeving: het plateau van Gizeh met de piramiden en de reuze sfinx, samen één van de zeven wereldwonderen mogen niet ontbreken. Wie reizen er mee? Op reis met Femma-vrouwenreizen, speciaal voor  mama’s, oma’s, tantes met (klein-) kinderen, nichtjes en neefjes vanaf 10 tot 18 jaar, combineer je de voordelen van een groepsreis met individuele vrijheid en extra aandacht voor de jonge reizigers. Samen met de kinderen krijg je alle gelegenheid om kennis te maken met een cultuur uit de oudheid , natuur en mensen, de beste manier om een land écht te ontdekken. Dit is de andere en boeiende manier van reizen met kinderen.  Wij garanderen je een veilige reis en een ontspannen sfeer met een fijne groepsbeleving. Een zeer goede Nederlandstalige gids en een hartelijke ervaren  Femma-begeleiding maken van deze reis een onvergetelijke bestemming ! --> Lees meer

Les informations sont écrites en néerlandais. Contactez-nous pour des informations additionelles.

Voyages entre femmes