Webinar - Bosbaden

Ontdek de kunst van het bosbaden

Ben je benieuwd naar de verbazingwekkende relatie tussen mens en natuur? Wil je meer weten over hoe je je welzijn kunt verbeteren door simpelweg verbinding te maken met de natuur om je heen? Dan is deze webinar iets voor jou!

 

Tijdens deze webinar zal Sigrid Sypré, relatiebeheerder voor het Agentschap Natuur en Bos en ervaren Natuur Inspiratie Coach, je meenemen op een reis door de natuur. Ontdek de kunst van het bosbaden en leer hoe je meer kunt halen uit je interactie met de natuurlijke wereld om je heen.

 

Wat kun je verwachten:

  1. Inleiding: Sigrid deelt haar persoonlijk herstelverhaal en introduceert de basisprincipes van bos baden.
  2. Bewustwording: Leer hoe je bewuster kunt worden van de natuur en ontdek waarom verbinding maken met de natuur essentieel is voor ons welzijn.
  3. Informatie: Ontdek de wettenschappelijk onderbouwde voordelen van bosbaden voor zowel je fysieke als mentale gezondheid.
  4. Inzichten: Praktische oefeningen en tips om een diepere band met de natuur op te bouwen en meer rust en balans in je leven te brengen.
  5. Misvattingen: Sigrid bespreekt en ontkracht enkele veelvoorkomende misvattingen over bosbaden, zodat je vol vertrouwen op stap kunt gaan.

 

Mis deze kans niet om meer te leren over de kracht van de natuur en hoe je deze kunt benutten voor een gezonder en gelukkiger leven! Schrijf je vandaag nog in en ontvang alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen aan deze inspirerende webinar.

Webinar: Bosbaden

Gegevens