Zottegem

Driewerf hoera! Femma Zottegem is geboren!

Voel je het ook kriebelen om te leren handletteren, om samen met een bende toffe vrouwen een kleedje in elkaar te flansen, om te leren hoe je een heerlijke salad-in-a-jar maakt in plaats van die muffe boterhammen? Wij alvast wel!

Wie 'wij' zijn? Joyce, Ruth, Els, Griet, Sarah en Lien. Zes zotte wijvekes die elkaar hipgeweg online hebben leren kennen, allemaal wonend in (de buurt van) Zottegem. Hoewel we samen al 13 kindjes hebben, is Femma Zottegem ons eerste gemeenschappelijke baby'tje. We vonden in de buurt niet onmiddellijk workshops of activiteiten die we wilden volgen, dus dachten we: waarom organiseren we ze niet gewoon zelf? En zo geschiedde!

Volg ons ook op Facebook want daar kondigen we al onze activiteiten aan!

Zottegem

ZOTTEGEM
Lien Wattez
femmazottegem@gmail.com
Tel. -
Gsm
Bezoek onze Facebook pagina.

Wil je graag meer info over de activiteiten van deze groep? Bel of mail de contactpersoon voor meer informatie. Je vindt de contactinformatie op deze pagina.
Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.