Kuurne Sint-Pieter

Femma Sint-Pieter Kuurne is een vereniging waar vrouwen vriendinnen worden.

Kuurne Sint-Pieter

KUURNE
Christine Callewaert
christ.callewaert@hotmail.com
Tel. 056 70 18 13
Gsm -
Ingrid Blomme
plets_blomme@skynet.be
Tel. 056 71 64 52
Gsm -
Bezoek onze Facebook pagina.

Nieuws

Wie is wie

Blontia Ria
riablontia@gmail.com
056 70 58 56


Ik sta in voor de organisatie van activiteiten. Heb je vragen, bel of mail me dan.

Callewaert Christine
erik.deryckere@skynet.be
056 70 18 13


Ik sta in voor de organisatie van de activiteiten. Heb je vragen, bel of mail me dan.

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.