Izegem Emelgem

Fijn dat je komt kennismaken met onze groep! Op deze pagina vind je meer informatie over onze komende activiteiten. Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen. Ook jouw zussen, vriendinnen, buurvrouwen, ... zijn van harte welkom. Krijg je graag wat meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op!

Izegem Emelgem

IZEGEM
Nicole Anraed
nicole.anraed@telenet.be
Tel. 051 31 89 64
Gsm -
Bezoek onze Facebook pagina.

Nieuws

Afscheid van onze kernleden

De week van de vrijwilliger was een prima gelegenheid om onze kernleden uit te nodigen voor een koffieklets en hen te bedanken voor hun jarenlange inzet voor onze vereniging. De teamleden haalde…

Lees meer

Een mooie zondag in de Westhoek

Op zondag 14 september ging Femma Emelgem op verkenning in de Westhoek. Gids Stefaan stelde voor ons weer een heel gevarieerd programma samen, een perfecte mix van natuur, cultuur, oorlog, een nat…

Lees meer

Activiteiten

Leesclub

Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

Kristien Allary
kristienallary@hotmail.com
 

 

 

Nicole Anraed
nicole.anraed@telenet.be

 

 

Caroline Bossu

c.bossu@skynet.be

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.