Wetteren Overschelde en Ten Ede

Fijn dat je komt kennismaken met onze groep, wij zijn een team van enthousiaste vriendinnen en organiseren leuke activiteiten voor vrouwen.!

Klik bij "Activiteiten" op de activiteit waarin je geïnteresseerd bent en alle informatie zoals datum, uur, locatie en prijs zijn zichtbaar.

Iedereen is  welkom bij Femma Overschelde - Ten Ede . Wij hebben activiteiten voor alle leeftijden .

Wens je graag meer informatie over onze activiteiten, neem dan gerust contact op met Marleen of Claudia. Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen. Ook jouw zussen, vriendinnen, buurvrouwen, ... zijn van harte welkom.

 

 

 

 

 

 

Wetteren Overschelde en Ten Ede

WETTEREN
Claudia Claus
michel.claudia@telenet.be
Tel. -
Mobile 0478 39 47 46
Marleen Gistelynck
marleengistelijnck@hotmail.com
Tel. 09 366 34 06
Mobile 0495 48 99 90
Visit our Facebook page

Who is who

Claudia Claus
michel.claudia@telenet.be
0478 39 47 46
Algemeen contactpersoon
Webmeter - Ledenadministratie.

Marleen Ghistelijnck
marleengistelijnck@hotmail.com
0495 48 99 90
Algemeen contactpersoon

Christine Waterinckx
christine.waterinckx@hotmail.com
0474 52 61 77
Financieel beheerder

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.