Hoboken Sint-Jozef

FEMMA SINT JOZEF MORETUSBURG - HOBOKEN

DAMES : in de breedste zin van het woord.  Leeft U ook onder de druk van het dagelijks bestaan ?  De stress op het werk, de spanning van de dagelijkse taken ?  Daartegen kunt U zich letterlijk en figuurlijk verzetten.  Wilt U op een plezante manier uw kookkunst verrijken ?  U zoekt lichte cultuur ?  Wandel eens mee met ons.  Vergeet vooral niet de fijne ontmoetingsfeesten om de drie maanden : een lekker etentje opgefleurd door artiesten of vedetten op gebied van amusement.  Om van te snoepen : onze toeristische dagreizen.  Het maandelijks blad 'Vrouw en Wereld' bezorgt U ontspannende en leerrijke lectuur. Ieder kernlid zal U graag meer uitleg geven.

Hoboken Sint-Jozef

HOBOKEN (ANTWERPEN)
Martine Van Overmeire
mvoinaya2660@gmail.com
Tel. -
Mobile 0486 37 21 22

News

Activities

Sportreeks - FIETSEN

Sportreeks - FIETSEN

Sportreeks - FIETSEN

Sportreeks - FIETSEN

Sportreeks - FIETSEN

All activities from this group Search an activity in the region

Who is who

Emilienne Vlaeminck

Voorzitster

03 829 06 63

Yvette Vaninghelandt

Schatbewaardster

 

Sylvia Van den Broeck

Schatbewaardster

 

Lutgard Van Engelgem

Verantwoordelijke alleenstaande

 

Hilda Braspenning

Verantwoordelijke huishoudelijke vormgeving

 

Mariette Simoens

Verantwoordelijke huishoudelijke vormgeving

 

Rita Van Herck

Reisverantwoordelijke

 

José Kesseler

Kernlid

 

Marie-Louise Van Deun

Kernlid

 

Denise Leclerc

Kernlid

 

Lucienne Van Den Bosch

Kernlid

 

Marleen

Kokkin

 

Martine Van Overmeire

Webmeter
martine.van.overmeire@telenet.be

 


 

 


/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.