Het Reiscafé gaf goesting

annick.geets - 06/03/2024
0 comments

Goesting om te reizen, om nieuwe landen, regio’s en steden te leren kennen. Op ontdekking te gaan in binnen- en buitenland. En dat samen met andere reislustige vrouwen die op zoek gaan naar nieuwe ervaringen in een aangenaam gezelschap. 

 

 

Op zondag 11 februari was het gezellig druk in De Posthoorn. Een flink aantal reislustige dames was naar Mechelen afgezakt. Velen gingen tijdens het Reiscafé op zoek naar hun eerste of volgende Femmareis, anderen kwamen vooral voor informatie om een goeie keuze te kunnen maken. De nieuwkomers voelden zich al snel opgenomen in de gezellige sfeer. De tientallen standjes hadden aantrek, de reisbegeleiders werden duchtig bevraagd. 

 

Met 24 reizen voor 2025 en nog 21 reizen op de planning in 2024 was de keuze groot en gevarieerd. Met weekends in binnen- en buitenland - zoals Leuven, de Champagnestreek, Tongeren of Rotterdam – wandel- en fietsvakanties, bus- en vliegtuigreizen binnen en buiten Europa heeft Femma Vrouwenreizen voor ieder soort reiziger wat wils. 

 

Nieuwe gezichten werden direct verwelkomd door de gezellige sfeer. Sommigen bezoekers boekten ter plekke de reis van hun dromen, andere zetten zich alvast op een interesselijst voor 2025 (inschrijven kan nog niet). Momenteel komen de boekingen gestaag binnen – kan zowel telefonisch als via mail. Heb je interesse in een bepaald land of regio? Is er een reis die echt je niet wil missen? Aarzel dan niet te lang, want voor het weet, is jouw favoriete reis volzet!

Na een wandeling langs de standjes bleven velen nog wat hangen bij een kop koffie en een stuk taart. Want op het Reiscafé kom je gegarandeerd bekenden tegen. Vrouwen met wie je ooit op de bus zat, met wie je gewandeld hebt, misschien zelfs een kamer gedeeld … 

 

Wij willen iedereen die die dag is afgezakt naar Mechelen van harte bedanken, zowel bezoekers als reisbegeleiders. En alle helpende handen die de organisatie weer mogelijk maakten en de taken onderling vlot hebben verdeeld. 

 

Zien we jou op een van onze reizen? We kijken ernaar uit. 

Meer info over Femma Vrouwenreizen vind je hier: https://www.femma.be/nl/reizen

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Dit vind je misschien ook boeiend