Laat je inspireren

Een wereld waarin jij je vrij voelt en evenwicht vindt tussen werken, zorgen en tijd voor jezelf.  Dat is waar wij naar streven.

We willen je inspireren om kritisch te kijken naar de wereld, om samen een vuist te maken tegen onrecht en een nieuwe inclusieve samenleving te ontwerpen.

Want hier hebben we allemaal recht op.  Ook jij!

Nieuws op de Femmablog

Ook wij willen verbinden voorbij het hokjesdenken

Ook wij willen verbinden voorbij het hokjesdenken

Vandaag lanceert BOEH! (Baas Over Eigen Hoofd) in samenwerking met Uit De Marge, Kif Kif, Victoria Deluxe, Netwerk tegen Armoede, Karamah EU en Furia een campagne onder de naam ‘Al wat we delen’. Daarmee vragen de organisaties te focussen op de vele gelijkenissen die ons verbinden en een tegenwicht te bieden aan het dominante discours dat mensen verdeelt, nog meer tijdens de coronacrisis. Scum Studios zorgde voor de opnames en montage van het filmpje. De campagnefilm en affiches zijn te bekijken op de website van BOEH.

Lees het artikel

Zorgen voor jezelf en een ademende agenda

Zorgen voor jezelf en een ademende agenda

Nee leren zeggen begint altijd met nooit meteen ja te zeggen.

Dat geeft je tijd om het grotere plaatje te zien. Lukt het deze week of zit het weekend propvol? Nee zeggen is ook een beetje ja zeggen aan wat je zelf het meest nodig hebt. Zo werkt het in het vliegtuig ook: eerst jouw zuurstofmasker aan, dan dat van je kinderen. Om goed voor een ander te zorgen, moet je eerst goed voor jezelf zorgen.

Lees het artikel