Staden

Hallo, Welkom bij Femma Staden!                 
Heb jij als vrouw wat vrije tijd over?
Ontspannen en bijleren: zelf bepalen welke activiteiten je leuk vindt !   
creatief: naaien, breien, bloemschikken, knutselen,...
culinair: gezellige kookavonden, kookdemonstratie,...
ontspanning: film, lifestyle, spel,...
inspiratie en acties: uitwaaitocht, wereldsolidariteit,...
Dit is Femma, open voor elke vrouw, dus ook voor JOU!
We hopen je binnenkort te mogen begroeten op één van onze activiteiten.
het femma team 

Staden

STADEN
Andrea De Grijse
andrea.degrijse@gmail.com
Tel. 051 70 19 43
Gsm 0472 89 06 18
Bezoek onze Facebook pagina.

Nieuws

Naaiprojecten.

Er wordt terug een cursus naaien georganiseerd. Er is een vrije keus over het te maken kledingstuk. Niet meer dan 12 personen zijn toegelaten.  

Lees meer

Activiteiten

Reeks workshop creatief

Ontmoeting / Feest

Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

/

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.