Meulebeke Marialoop

Welkom op de website van femma Marialoop.    Voor nieuwtjes groot en klein moet je op onze website zijn! Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen.  Ook jouw vriendinnen, zussen, buurvrouwen, collega's, ... zijn van harte welkom.  Zijn er vragen over onze activiteiten, aarzel dan niet om ons te contacteren.


 

 


                                                                            

Meulebeke Marialoop

MEULEBEKE
Kathelijne Buyse
pvanvooren@hotmail.com
Tel. 051 40 31 49
Gsm -
Nancy Vande Capelle
nancypol@telenet.be
Tel. 051 62 34 61
Gsm 0477 72 69 90

Nieuws

Samen een sjaal breien !

Samenkomen in een zaaltje voor een leuke activiteit zit er nog niet in, maar Femma wil ons toch digitaal doen samenkomen en iets te maken, zoals een leuke zomersjaal haken.

Lees meer

Lichtmis 2021

Op zaterdag  januari stonden alle kindjes die het voorbije jaar werden gedoopt centraal.  Door Covid kon er geen viering zijn zoals de voorbije jaren.

Lees meer

Kerst

Samenkomen met Kerst zat er dit jaar niet in. We hebben aan ieder Femmalid deze kleine attentie, een zelfgemaakt kerstboompje en Fermma Kerstbal gegeven. Zo blijven we ook in deze moeilijke tijden…

Lees meer

Activiteiten

fietsen op woensdagavond

fietsen op woensdagavond

fietsen op woensdagavond

fietsen op woensdagavond

Wandelen aan zee met Femma Meulebeke

Alle activiteiten van deze groep Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

 
Wij, het 'femmateam' staan in voor de organisatie van tal van activiteiten. Voor meer info mag je ons altijd bellen of mailen.
Je kan ons ook contacteren op: femmamarialoop@gmail.com

Buyse Kathelijne
pvanvooren@hotmail.com
051 40 31 49

Vande Capelle Nancy
nancypol@telenet.be
051 62 34 61
0477 726990

Beel Ann

annbeel@hotmail.com
051 40 41 16                            
0478 970144


Quintyn Anne

annequintyn@hotmail.com
051 48 74 99

Tanghe Lieve
fransdewitte1951@hotmail.com
051 48 69 09

Devlamynck Frida
frida.devlamynck@telenet.be
051 40 43 08

Vervaeke Leona leona.vervaeke@gmail.com
051 48 74 34

 

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.