Ledegem

Vrolijke 

Femma- dames,

Beste Femma vriendin(nen), 

Femma Ledegem creatief met ons bloemschikken 'kerststukje'.

Nu de kortste en de donkerste dagen eraan komen kunnen we stilaan uitkijken naar de gezelligste tijd van het jaar: kerst en nieuwjaar! En wat is er leuker dan zelf een kerststukje te maken onder leiding van Evelien Malfait. Dit jaar hebben we gekozen om een kerststukje te maken volgens de trend van het laatste jaar en dit met droogbloemen. Heel erg mooi en het kan na de feestdagen gewoon blijven staan. Zin om je eens creatief uit te leven? Kom dan zeker naar de meewerkdemonstratie die doorgaat op donderdag 15december 2022 om 19u30.
Waar: Den Traveir Menenstraat 13, Ledegem
Kostprijs (alles inbegrepen): leden 20euro, niet leden 25euro (graag kleur vermelden bij inschrijven rood/lichtere)
Wat breng je mee: een goede schaar, een aardappelmesje, een snoeischaar, een vuilniszak om tafel te beschermen
Inschrijven: op het rekeningnummer van Femma Ledegem BE85 7775 5837 3506 met vermelding KERSTSTUKJE+NAAM+KLEUR uiterlijk tegen zondag 11december 2022

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Femma en Samana,

Info avond: wegwijs in voordelen en tegemoetkomingen. Dinsdag 6december 2022.
Samen met Samana en Femma voorzien we weer een info avond, Ria Vandaele komt ons vertellen welke voordelen en tegemoetkomingen er zijn in verband met: gezondheid, vrije tijd, belastingen, financieel, vervoer en wonen.
Mis deze praktische info niet en kom er zeker naar luisteren. Iedereen is welkom!
Locatie: ' Den Traveir'
Start: om 19u30
Prijs: 5euro, drankje inbegrepen
Inschrijven: ten laatste 1december 2022 door te storten naar Femma Ledegem: BE88 7775 5837 3506 met vermelding van je meisjesnaam en 'infoavond'  of schrijf in bij Marijke Galle, Ter Hulst 18 in Ledegem

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bewegen met Femma,
Onze Yoga-lessen met lesgeefster Maddy zijn een succes. We hebben nog enkele plaatsen vrij op 14 november en 19 december. De lessen gaan telkens door op maandagavond in 'de traveir', Menestraat 13 te Ledegem van 19u30 tot 20u30. De prijs bedraagt 7euro per les voor onze leden. Ook niet- leden zijn welkom en betalen 10euro per les.
Om comfortabel aan deze ontspanningsoefeningen te kunnen deelnemen vragen we om zelf te zorgen voor een matje of handdoek. Tip: neem ook een flesje water mee.
Inschrijven kan bij Katrien Taillieu, Ter Hulst 6A, 0498/640573 katrien.taillieu1@telenet.be of door het bedrag van 7euro leden per les of 10euro niet leden per les over te schrijven op de rekening van Femma Ledegem BE85 7775 5837 3506 met vermelding van je naam, yoga en de datum(s) waarop je de yogales wil volgen.

 

                              

Tot gauw op onze activiteiten!!

Groeten het Femma bestuur Ledegem

Ledegem

LEDEGEM
Gerda Dewulf
gerda.dewulf1@hotmail.com
Tel. -
Gsm 0478 98 31 76
Sabien Vandoorne
sabien.vandoorne@skynet.be
Tel. -
Gsm 0474 31 76 70
Bezoek onze website.
Bezoek onze Facebook pagina.

Activiteiten

Uitstap / Bezoek

Uitstap / Bezoek

Workshop creatief

Zoek een activiteit in jouw buurt

Wie is wie

Gerda Dewulf: voorzitster

Sabien Vandoorne: 2de contactpersoon

Callens Sofie: kernlid, verantwoordelijke ledenadministratie en webwijzer en hulp praktische school, financieël verantwoordelijke

Lena Seys: kernlid, verantwoordelijke praktische school, verantwoordelijke webwijzer

Galle Marijke: kernlid, vertegenwoordigster van de gezinsraad

Iris Deraedt: kernlid, webmeter

Katrien Tailleu: kernlid

Jentje Haasjes: kernlid

Nancy Nuytten: kernlid

Marleen Soetaert: kernlid

 

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.