Creatieve workshop wenskaartjes voor allerhande aangelegenheden en rond thema's zoals bijvoorbeeld kerst, herfst, verjaardag.

femmamaakthet - 23/11/2023

Hallo daar creatieveling. Ben jij klaar om in de creatieve wereld van het wenskaartjes te duiken ? Neen, geen oubollige 3D of knip kaartjes. Maar moderne wenskaartjes. Ik werk uitsluitend met kwaliteitsvolle materialen van Stampin'Up! waar ik demo van ben. 
De cursus is steeds geschikt voor beginnende en gevorderde kaartjesmakers. Stap voor stap begeleid ik jullie zodat iedereen met drie supermooie, handmade kaartjes naar huis gaat. 
Op de foto een voorbeeldje van een thuiswerkshop met het pakket Country Flowers. Neem gerust een kijkje op mij website, dan vind je een heleboel meer voorbeelden. 

 

Duur workshop: 3u

Prijs workshop: 18€ - 20€

Aantal deelnemers: max 15p

Regio: Provincie Vlaams-Brabant

Contactgegevens Ilse Meeus: zie link in bijlage (na inloggen)

Praktische info:

Ik gebruik enkel materiaal van Stampin'Up! 
Al het nodige materiaal wordt voorzien zodat iedereen drie mooie projecten mee naar huis kan nemen. Ik moet het materiaal op voorhand bestellen, dus daar moet je rekening mee houden bij het boeken van een workshop. 
Dit is slechts een voorbeeldje van een workshop. Contacteer me zeker om een op maat gemaakte workshop in te plannen. Ik geef ook basisworkshops. 

Op locatie : graag max. 15 km van mijn woonplaats gezien in niet zo een heldin ben met de wagen :) Dus Westerlo ofzo kan ook , hoewel het provincie Antwerpen is

 

Dit vind je misschien ook boeiend