Waregem Carmel

Zin in toffe en leerrijke activiteiten? Kom bij Femma Waregem Carmel!

Hieronder vind je enkele foto's van onze activiteiten in coronatijd.

Waregem Carmel

WAREGEM
Christiane De Coninck
christianedeconinck@skynet.be
Tél. 056 60 37 89
Portable 0474 71 49 89
Claudine Terras
claudine.terras@telenet.be
Tél. 056 77 17 41
Portable 0472 56 84 30
Visitez notre page Facebook

Activités

Ontmoeting / Feest

Ontmoeting / Feest

Sportreeks

Uitstap / Bezoek

Sportreeks

All activities from this group Cherchez une activité dans les environs

Who's who

Christiane De Coninck - voorzitster

Lucie Vaernewijck - financiën en leden

Claudine Terras - medevoorzitster - algemeen contactpersoon

Betty Destoop - bestuurslid

Kathleen Dewaele - bestuurslid

Maria Godefroid - bestuurslid

Jeannine Lombaert - bestuurslid

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.