Antwerpen Kleurrijk

Kleur-rijk is er voor vrouwen die een gemengde of een biculturele relatie hebben of hadden. Kleur-rijk brengt vrouwen samen en geeft hen een steuntje in de rug. Wij zijn dus vooral een 'thema'-groep. We willen graag informatie geven over de verschillende aspecten van gemengde relaties. Items als opvoeden, relaties, racisme of intercultureel leren komen aan bod. Daarnaast organiseren we laagdrempelige activiteiten voor vrouwen. Ervaringen delen en elkaar ontmoeten staan centraal. Tenslotte willen we onze visie op kleur-rijk samen leven verspreiden. We laten ons horen op meetings of congressen en nemen deel aan het maatschappelijk debat over de multiculturele samenleving.

Antwerpen Kleurrijk

ANTWERPEN
Laure De Baerdemaeker
laure_de_baerdem@hotmail.com
Tel. -
Mobile -
Visit our site.
Visit our Facebook page

News

Gelukkig zijn

Zomer – het seizoen om gelukkig te zijn. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat... Maar dat het geluk schuilt in het alledaagse. En dat is niet makkelijk want bij geluk denk ik me…

Read more

Inburgeringsexamen voor onze kinderen?

Wij zijn vrouwen van kinderen uit een biculturele relatie. Diepe verontwaardiging voelen we omdat er ideëen circuleren over de nationaliteitsvoorwaarde van onze kinderen, over een inburgeringstest…

Read more

Herfstmagazine 2016 online!

1 + 1 = meer dan 2 De wereld is een toverbal geen mens weet hoe hij worden zal, maar één ding dat weet iedereen: je kunt het niet alleen. Dus zullen we er samen iets van moeten maken .…

Read more

Lovingday Amsterdam 2016

Ook dit jaar namen we deel aan Lovingday in Nederland. Lovingday, 12 juni, is dé internationale dag voor de gemengde koppels en op vele plaatsen in Europa gaan dan activiteiten door.

Read more

Would you like more information about the activities of this group? Call or email the contactperon for more information. You can find the contact information on this page.
Search an activity in the region

Who is who

Kristien Renckens
info@kleur-rijk.be
 

Ik zorg ervoor dat er van elke kernvergadering een verslag ter beschikking is. Ik verzorg de lay-out en de eindredactie van ons magazine dat 4x per jaar verschijnt. Ik ben de webmeter voor onze groepspagina en ik volg de webwijzer bij Femma. Tenslotte volg ik ook de vragen op die ons per mail worden toegezonden.

...

Leen Sterkckx
 

Ik bied vooral een grote inhoudelijke bijdrage. Mijn jarenlang wetenschappelijk onderzoek over huwelijksmigratie is een ontuiputtelijke bron van gefundeerde informatie.

...

Nadia Mertens
leden@kleur-rijk.be

 

Ik sta in voor de ledenadministratie en draag bij tot het verzorgen van de culturele activiteiten.

...

Brigit Kennis
activiteiten@kleur-rijk.be
0477 84 71 52

Bij mij kan je terecht als je je wilt inschrijven voor activiteiten. Je komt ook bij mij terecht als je (persoonlijke) vragen hebt of je verhaal kwijt wil. Ik sta mee in voor het financiële beheer. Als je vragen hebt, bel of mail me dan.

Privacyverklaring

Onze plaatselijke Femmagroep bewaart enkel de gegevens die ze van jou ontvangt bij het afsluiten van je lidmaatschap (naam en adres, geboortedatum, contactgegevens). Deze gegevens worden opgeslagen in de beveiligde databank van Femma vzw, Urbain Britsierslaan 5 te 1030 Brussel. Op basis van deze databank kunnen Excellijsten getrokken worden om de vrijwilligers toe te laten de plaatselijke werking te organiseren. De gegevens worden tot maximum 5 jaar na het stoppen van je lidmaatschap bewaard.

Neem je als niet-lid deel aan onze activiteiten, dan nemen we je gegevens op in een beveiligde deelnemerslijst en verwijderen we deze gegevens zo snel mogelijk na de activiteit.

Ben je geïnteresseerd in onze werking en gaf je je uitdrukkelijke toestemming om op de hoogte gehouden te worden? Ook dan bewaren we je gegevens in een apart, beveiligd bestand tot maximum 5  jaar nadat je je toestemming gaf.

Je gegevens worden enkel gebruikt om de plaatselijke Femmawerking te kunnen organiseren: administratie, communicatie, uitnodigingen, praktische info, promotie, een eventuele extra afgesloten verzekering, enz. Wij geven geen gegevens door aan externen.

Als je je gegevens wil inkijken, verbeteren of intrekken, kan dit steeds via mail aan leden@femma.be (Femma vzw) of via jouw plaatselijke Femmagroep.  Je vindt de contactgegevens op deze pagina.

Onze plaatselijke Femmagroep verklaart hierbij de Europese Verordening 2016/679 rond de bescherming van persoonsgegevens na te leven.