• Culinair
  • Femma
  • Creatief
  • Beeldvorming
  • Lifestyle
Vrienden, vakantie en cocktails

Vrienden, vakantie en cocktails

Als de zon maar even meewil, kunnen we in augustus nog genieten van heerlijke zomerdagen. De kleuren worden minder fel, de avonden worden iets killer en de duisternis valt iets vlugger.  En met een paar kaarsen en een dekentje worden die koelere avonden nog best gezellig. Met vrienden of familie zalig op het terras of in de tuin genieten van een zelf gebrouwen cocktail of mocktail (zonder alcohol). Zo hou je de zomer nog even vast.

Lees meer Meer in de categorie Culinair

Op zoek naar mijn hokjes

Op zoek naar mijn hokjes

Vraag jij je soms ook van alles af?  Waarvoor een afkorting als LGBTI+ staat bijvoorbeeld?  Majo gaat verder dan het zich afvragen alleen. Ze gaat op onderzoek, legt er haar eigen ervaringen bij en blogt er over op haar blog wetenschaapjes.  Onderstaand wetenschaapje over hokjesdenken deed me stilstaan bij onze eigen manier van denken.  Ik wilde deze graag met jullie delen.  Ga je ook even mee op (onder)zoek?

Lees meer Meer in de categorie Beeldvorming

Rust vinden in een drukke wereld

Rust vinden in een drukke wereld

Dingen die je alleen ziet als je er tijd voor neemt. De titel sprak me meteen aan. Het feit dat het boek geschreven is door een boeddhistische monnik die studeerde en doceerde in Amerika, maakte me nog nieuwsgieriger naar inhoud en auteur. En dus bestelde ik het kleinood – klein formaat en mooi ingebonden – heel toegankelijk geschreven, met hier en daar een kleurrijke tekening.

Lees meer Meer in de categorie Lifestyle

Lees meer berichten.

Nieuws van onze groepen

Fietstocht

(1 sessie)
Categorie: Sport KANEGEM

Kuisen van ons lokaal

(1 sessie)
Categorie: Feest SINT-NIKLAAS

Fietsen

(1 sessie)
Categorie: Sport KONTICH
Zoek een activiteit in jouw buurt

 

 

Vind vriendinnen in je buurt