• Femma
  • Lifestyle
  • Arbeid en zorg
  • Actief
  • Creatief
Ben jij ook meer dan je kassaticket?

Ben jij ook meer dan je kassaticket?

Jouw kassaticket verklapt veel aan je supermarkt: wat er in de rekken moet liggen, hoeveel je wil betalen, wat jij belangrijk vindt. Maar is dat wel zo? Vertelt jouw kassaticket écht wat je prioriteiten zijn? Vertelt het dat je dierenwelzijn belangrijk vindt? Dat je geeft om het milieu? Dat je wil dat iedereen een eerlijke prijs krijgt? Of vertelt je kassaticket vooral dat je haast had, dat je bezig was met jengelende kinderen rustig te houden... en dat je eigenlijk helemaal niet goed weet wat het verhaal achter je kassaticket is?

Lees meer Meer in de categorie Lifestyle

Ook haken brengt vrouwen dichter bij elkaar

Ook haken brengt vrouwen dichter bij elkaar

Met liefde gemaakt. Door ons, voor jullie.

Levensloop is een evenement waarbij mensen in teamverband gedurende 24 uur in beweging zijn om geld in te zamelen voor Stichting Tegen Kanker.  Dit door gewoon geld in te zamelen, sponsors te zoeken, spulletjes te verkopen voor of tijdens het evenement.

In Lommel was het dit jaar de vijfde keer dat Levensloop Lommel georganiseerd werd. Volgens de burgemeester “het warmste weekend van het jaar” en daar kunnen de vrijwilligers van Femma Lommel Barrier hem alleen maar gelijk in geven.

Lees meer Meer in de categorie Creatief

Lees meer berichten.

Nieuws van onze groepen

Start to yoga (8 x 1 uur)

(8 sessie)
Categorie: Lifestyle ARENDONK

Naaiprojecten

(5 sessie)
Categorie: Naaien KASTERLEE

Nieuwjaarsdrink

(1 sessie)
Categorie: Feest TIELRODE
Zoek een activiteit in jouw buurt

 

 

Vind vriendinnen in je buurt