• Onze visie
  • Actief
  • Lifestyle
  • Femma
  • Arbeid en zorg
Een zondag in stilte

Een zondag in stilte

‘Was de dag maar een paar uur langer ...‘ We willen zoveel mogelijk in die 24 uur persen die ons elke dag ‘maar’ ter beschikking staan. Toch is de enige manier om ruimte te winnen vertragen, verstillen en regelmatig stilstaan bij de kwaliteit van het leven. In het kader van 'Dag van de stilte' nodigen Waerbeke vzw – de sociaal-culturele beweging voor stilte, rust en ruimte – en de Maha Karuna Ch’an zengroep van Geraardsbergen uit voor een STILLE ZONDAG.

Lees meer Meer in de categorie Lifestyle

Rechtzetting // 24 uur met...angst

Rechtzetting // 24 uur met...angst

Angst, iedereen kent het, iedereen voelt het wel eens. Van angst voor spinnen tot hoogtevrees, van bindingsangst tot de angst om voor een publiek te spreken. Het goede nieuws is: angst is perfect normaal. Het is een gevoel waarmee ons lichaam reageert op een beangstigende of bedreigende situatie. Het staat ook bekend als de vlucht- of vechtreactie (fight and flight). Ons lichaam bereidt zich voor om ofwel gevaar te bevechten ofwel zo snel mogelijk weg te rennen. Deze vrouwen doen dat niet Nele en Marijke laten zich niet bang maken door angst...

In ons oktobernummer is een foutje gebeurd, de foto's van Nele en Marijke zijn verwisseld. Hierbij publiceren wij de juiste versie:

Lees meer Meer in de categorie Femma

Lees meer berichten.

Nieuws van onze groepen

Herfstfeest

(1 sessie)
Categorie: Feest HAMME (O.-VL.)

Gelaatsverzorging en lichte maquillage

(1 sessie)
Categorie: Lifestyle SINT-NIKLAAS

Goed geslapen

(1 sessie)
Categorie: Lifestyle BREENDONK
Zoek een activiteit in jouw buurt

 

 

Vind vriendinnen in je buurt