jeu
27 nov '25

Desserten

Culinair
Het dessert is steeds de kers op de taart van een geslaagd feestje.
Niels, leraar desserten en gebak in de hotelschool in Geel, zocht alvast leuke ideetjes uit voor de perfecte afsluiter van je etentje. We maken een dessertbordje dat je gasten ongetwijfeld omver zal blazen en gaan lekkere taarten bakken. Citroen meringue taart en
Bretoense zanddeeg taart met pistachecrème en bosvruchten, wie kan daar aan weerstaan?
 
Waar en wanneer: donderdag 27 /11 om 19u30 in de keuken van het OC
Prijs: € 7 voor Femmaleden en huisgenoten - € 12 voor niet-leden (ingrediënten niet inbegrepen)                                                                                                                                   Meer info en inschrijven: Ria Campforts, 014 85 24 34                                                                                                                                               Graag inschrijven vóór 20/11- Max aantal deelnemers: 20

Sessions and info

Subscriptions

There is no registration information available