Een nieuwe directie voor Femma!

Britt Verbeeck - 27/10/2023

Griet Janssens, Nathalie De  Boelpaep en Bieke Verhoelst vormen de nieuwe directie van Femma. Zij volgen het directeursduo Eva Brumagne en Riet Ory op, die 11 jaar leiding gaven aan onze vrouwenbeweging.

 

Griet Janssens wordt Algemeen directeur en start op 8 januari.  Griet is 48 jaar, heeft een masterdiploma Moderne Geschiedenis, komt uit Tienen en werkte sinds 2017 als algemeen directeur van Cultuursmakers. Griet kent Femma: ze werkte er als stafmedewerker Vrijwilligersbeleid (2005-2010) en is nog steeds vrijwilliger-reisbegeleidster bij Femma Vrouwenreizen.

 

Nathalie De Boelpaep wordt directeur Sociaal Ondernemen en Innovatie en start op 7 december. Nathalie is 47 jaar, heeft masterdiploma’s in de Germaanse filologie, Antropologie en Theaterwetenschappen èn een MBA bij Vlerick. Ze woont in Molenbeek. Nathalie heeft ervaring als zakelijk directeur bij NT Gent en Zinnema en werkte sinds 2020 als directeur van het kabinetssecretariaat van minister van Overheidsbedrijven, Petra De Sutter.

 

Bieke Verhoelst is sinds augustus 2023 directeur Personeel en Organisatie. Bieke is 42 jaar, heeft een masterdiploma Moderne Geschiedenis, komt uit Aarschot, en bouwde haar loopbaan binnen Femma op: eerst als expert op de studiedienst, vervolgens als personeelsverantwoordelijke en ten slotte als teamleider Mensen en Middelen.

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Bieke Verhoelst, via bieke.verhoelst@femma.be

Related articles