Blog

Ravioli Caprese met zonnebloempitpesto

Ravioli Caprese met zonnebloempitpesto

Druk druk druk! Elk gezin heeft het tegenwoordig zo druk dat tijd maken om lekker te koken er soms aan overschiet. Daar heeft Elsbeth Teeling iets op gevonden. In haar nieuwste boek 'Relax Mama! in de keuken' vind je een eenvoudig en snelle recepten van andere moeders, zoals dat van Ariane, moeder van Charlotte en Boris. Pesto maken was nog nooit zo gemakkelijk. Zij maakt haar pesto met verschillende kruiden en wisselt af met noten en zaden. In deze pesto met zonnebloempitten doet ze expres geen kaas, omdat er al kaas in de ravioli zit.

Lees het artikel

Waarom je Femma Magazine zeker niet mag missen deze maand

Waarom je Femma Magazine zeker niet mag missen deze maand

Van alle mensen die de wereld rijk is, zijn er maar een paar bij wie het altijd thuiskomen is. Jouw gezin. Bij iedereen ziet die er een stukje anders uit. In de nieuwste Femma Magazine maak je kennis met gezinnen in zeer veel verschillende maten, vormen en gedaantes. Want dat zijn gezinnen anno 2016: iedereen beleeft het op een andere manier. Klik snel verder om te zien wat je deze maand absoluut niet mag missen.

Lees het artikel

Onze verloven en arbeidstijd produceren ongelijkheid

Onze verloven en arbeidstijd produceren ongelijkheid

We werken niet te veel. Ouders die voltijds werken zijn geen slechte ouders. Ze hebben genoeg quality time met de kinderen ’s avonds en in het weekend. Onze work-life balance is dik in orde en de overheid heeft niet het recht zich te moeien in het privéleven van mensen. Het vaderschapsverlof verplichten, is paternalistisch. Onze verlofstelsels zijn royaal en werknemers hebben al genoeg flexibiliteit.

Ziedaar in een notendop de beweringen van Unizo en VBO over de combinatie van betaalde en onbetaalde arbeid, vandaag in De Standaard te lezen.

Ilse Devooght reageert namens Femma.

Lees het artikel