Blog

Is het bij jullie ook zo lang geleden? Zo wakker je het vlammetje weer aan!

Is het bij jullie ook zo lang geleden? Zo wakker je het vlammetje weer aan!

Voor Femmalid Nicole Opstal en haar partner leek het een eeuwigheid geleden sinds ze voor de laatste keer vuurwerk maakten tussen de lakens . Uiteindelijk zorgde de nachtelijke avonturen van de buren voor de opwinding waar Nicole en haar man al zo lang naar hunkerden. Naar aanleiding van het themanummer ‘seks’ dat in februari bij jou in de brievenbus viel, doet Nicole haar verhaal!

Spannende lectuur voor zwoele zomeravonden verzekerd!

Lees het artikel

Haak aan bij Mollie Makes!

Haak aan bij Mollie Makes!

Haken is leuk voor jong en oud! Mollie Makes biedt in dit boek 15 superleuke en eigentijdse haakprojecten in retro-stijl. Van originele smartphonehoesjes tot handige keukenaccessoires en een kleurrijk rolkussen om je zithoek aan te kleden. De creaties zijn samengesteld door verschillende ontwerpers. Elk project is voorzien van heldere beschrijvingen, stap-voor-stapfoto's en sfeerfotografie. Die boek van Mollie staat garant voor uren haakplezier! Wij selecteerden ons favoriet projectje uit het boek: een placemat met bestekvakje. We geven in deze blog het stappenplan gratis en voor niks weg! Uitgeverij: Tirion Creatief

Lees het artikel

Hoog rendement.  Lage waardering

Hoog rendement. Lage waardering

Met deze boodschap wilde Femma, met ondersteuning van Studio Straid, meedingen naar de Standaard Solidariteitsprijs 2014.

Onze boodschap

    Op de werkvloer verdienen vrouwen gemiddeld 23% minder dan mannen.
    Als vrijwilliger zijn ze vaak de drijvende kracht op de achtergrond. En als mantelzorger cijferen ze zich bijna letterlijk helemaal weg.
    Vrouwen verdienen beter.
    Stap mee in het nieuwe combinatieverhaal van Femma. Wij willen alle arbeid - op het werk, thuis, in de gemeenschap - gelijk waarderen.

Lees het artikel