Blog

Slapen is geen verloren tijd

Slapen is geen verloren tijd

Slapen is veel meer dan in je bed gaan liggen, je ogen sluiten, ze de ochtend daarop weer opendoen en uitgerust wakker worden. Het is geen nutteloze bezigheid of verloren tijd. Want net als een gezond voedingspatroon en voldoende beweging is slapen broodnodig voor een goede gezondheid!

Lees het artikel

Creatief met havermout

Creatief met havermout

Havermout is het nieuwe (oude) ontbijt! Op de traditionele havermoutpap zijn ondertussen talloze variaties ontstaan. Maar tegenwoordig maak je er niet alleen een lekker ontbijt mee klaar, er zijn tal van andere toepassingen, van lunch over snack tot warme maaltijd. Wij kozen enkele leuke receptjes uit. Misschien kunnen deze breekbroodbolletjes wel op de paasdis! 

Lees het artikel

Oh maart: Kelly's favorieten

Oh maart: Kelly's favorieten

Maart mag dan wel beginnen met een dikke maar, die is er wat mij betreft helemaal niet. Ik ben zot van maart. Als ik nog niet getrouwd was, ik trouwde met maart. Maart betekent immers zo goed als altijd weer naar buiten kunnen, soms zelfs compleet overmoedig zonder jas. Maart geeft hoop, en af en toe eens warmte, en ik word daar elk jaar weer ongelooflijk blij van.

Lees het artikel