Algemene informatie

 

Zin in Femma

Je wilt even ‘stop’ zeggen. Je zoekt meer. Of net minder. Je wilt tot jezelf komen en de dagelijkse beslommeringen even loslaten. Je wilt je verdiepen in wat er écht toe doet. En dat met aandacht voor wat de wereld beweegt en wat anderen beroert. Met haar forum voor zingeving reikt Femma je die mogelijkheid aan.  Actie is vaak troef, maar stilstaan blijft de ware proef.  Een uitdaging die we in Femma graag onder vriendinnen aangaan.

Vanuit haar christelijke fundamenten hecht Femma veel belang aan solidariteit en rechtvaardigheid. Die waarden brengen we in de praktijk. Zo is zingeving overal in Femma aanwezig. Het is de onophoudelijke zoektocht naar het kruispunt tussen verschillende vormen van verlangen, geloof, engagement en vrouw-zijn.

De ziel van Femma is de ziel van een zelfbewuste vrouw die geen blad voor de mond neemt. Een vrouw die, vanuit haar sterkte,  bereid is de andere wang aan te bieden. Omdat ze weet waarvoor ze staat. Een vrouw die niet blind is voor de noden en belangen van andere vrouwen (en mannen). Een vrouw die bewust leeft en voor wie de zorg voor zichzelf, anderen en de aarde de inzet van iedere dag bepaalt.

Herken je stukjes van jezelf in dit profiel?
Fijn!  Dat maakt van jou zindrager in Femma.
Wil je je graag nog meer herkennen in dit profiel?
Fijn! Dat maakt van jou actief lid van Femma.

Bezoek af en toe onze website en denk actief na over de waarde die jij als vrouw, en met uitbreiding Femma, voor de wereld kan betekenen. Maak het mee. Met jouw roze blik maken wij de wereld.

Wil je graag jouw stem lenen aan de community op deze pagina? Stuur dan een mailtje met jouw inbreng, reageer op de blogs of solliciteer als vrijwilliger voor een rol in de nationale of provinciale werkgroepen zingeving. Samen doen we de inspiratie bruisen.

Welkom!