Zingeving

Het nieuwe zingevende aanbod voor 2018

Zingeving is belangrijk binnen Femma.
Je leest er meer over op onze zingevingspagina.

Leren surfen op emoties

Workshop (1 x 2 uur)

Wil je graag langer stilstaan bij het thema emoties? Boek dan de activiteit ‘Leren surfen op emoties’. Je leert er hoe loslaten begint met toelaten, wat de relatie is tussen slapen en emoties, hoe je denken en voelen in balans kan houden, wat de snelste manier is om een emotie weg te krijgen,… en zoveel meer. Kortom, het is een spoedcursus in omgaan met emoties.

Voor al wie gezond nieuwsgierig is naar de eigen gevoelswereld of voor wie al lang worstelt met een bepaalde emotie. De aanpak is eenvoudig, warm en fijn.

Meer lezen over deze workshop

Tijd voor geluk!

Workshop van 1 x 2u

Jouw geluksgevoel pimpen of verdiepen? Daar heb je jouw Femmavriendinnen voor. En deze activiteit! Je ontdekt er in fijn gezelschap wat jouw geluk als vrouw soms in de weg staat én hoe je nog bewuster voor jouw geluk kan kiezen. Enkele ingrediënten van deze activiteit: een intuïtieve tekening, groepsgesprekjes, een snuffelrondje doorheen een heuse selectie aan geluksinspiratie,  her en der een gedichtje om blij van te worden, klavertjes, Femma’s ultieme gelukstip,… De boodschap is niet mis te verstaan: samen gaan we voor meer tijd voor geluk!

Volg deze workshop in jouw buurt