Persoonlijke vorming

Persoonlijke vorming, weldaad voor lichaam en geest

Nieuw aanbod 2019: Leren neen zeggen

Workshop van 1 x 2 uur

Iedereen maakt het wel eens mee: iemand vraagt je iets en je zou het liefst neen zeggen, maar dat doe je niet. We willen vaak toch wel graag – in ieder geval een beetje – aardig gevonden worden … Neen zeggen tegen iemand heeft vaak een negatieve klank en is dus niet echt te rijmen met aardig zijn.

Maar neen zeggen hoeft helemaal niet lastig te zijn. Het valt of staat met het creëren van helderheid, bewustwording en het aandurven om eigen keuzes te maken.

Meer lezen over deze workshop?

 

Beweegatelier

In samenwerking met CM, met lesgevers van SportwerkVlaanderen

(Workshop van 2 x 2 uur)

We zijn het er met z’n allen over eens dat bewegen belangrijk is voor onze gezondheid en we willen daar op grote schaal werk van maken. Maar hoe begin je aan eraan? Hoe houd je dit vol?

Begin bij het begin, daardoor heb je meer kans op succes. Via het Beweegatelier van Femma in samenwerking met CM krijg je eenvoudige tips om meer beweging in je dagelijkse leven te brengen.

Meer lezen over deze workshop?                                                                                                               

Leesclub: Heb je deze al gelezen? - 2019

Ook dit jaar stellen we je graag enkele boeken voor die garant staan voor een boeiende babbel in de leesclub.

De vier boeken die we je dit jaar voorstellen, zetten elk op hun beurt een sterke vrouw of een maatschappelijk probleem in de kijker in een vlot leesbaar verhaal. Boeiende lectuur waarover ook jij beslist een mening hebt.

Meer weten?