Maatschappij

100 jaar Femma praatcafé: mijn Femma vroeger en nu

Activiteit (1 x 2 uur)

In 2020 bestaat de organisatie Femma 100 jaar.

Al een eeuw(igheid) ontmoeten vrouwen mekaar in lokale groepen. Femma is hun vertrouwde plek om bij te leren, om aan cultuur te doen, te bewegen en zich te ontspannen. Vrouwen beleven er hun eigen tijd. Femmagroepen maken de lokale samenleving warmer en dragen langzaam maar zeker bij tot belangrijke maatschappelijke veranderingen. De waarde van 100 jaar Femma zit precies in de grote betekenis die de werking heeft voor zoveel vrouwen en voor de samenleving. We grijpen dit jubileum aan om stil te staan bij de waarde van Femma vroeger en nu.

Meer lezen over deze activiteit?

Naast 'Jouw jaarplan voor meer tijd en geluk', 'Start to organise' en 'Veerkracht, wat is dat eigenlijk?' hebben we nog meer aanbod rond het thema ‘Fijn combineren

Kinderen, kleinkinderen, huishouden, vereniging, werk. We houden vaak veel ballen tegelijk in de lucht. En niet iedereen heeft het hier makkelijk mee. Droom je ook van een fijnere combinatie van alle dingen die steeds tegelijk op je af lijken te komen? Femma helpt je op weg met deze activiteiten.

Hoe verdeel jij je tijd?

1 x 3 uur

Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de manier waarop we onze tijd besteden. Aan welke taken spenderen we onze tijd? Kunnen we die taken makkelijk combineren of gaat dat soms moeilijk?

De combinatiequiz

1 x 2 uur

Deze speelse en informatieve quiz staat garant voor enkele uren spelplezier!

Meer over het volledige aanbod 'Hoe verdeel jij je tijd?'