Lifestyle

De nieuwe workshops in de rubriek Lifestyle voor 2018

In deze rubriek vind je een gevarieerd aanbod aan  lifestyle thema’s

Jouw jaarplan voor meer tijd en geluk

Workshop (2 x 2 uur)

Heb je het gevoel dat je leven bestaat uit holle en vliegen? Krijg je je todolijstjes nooit afgewerkt? Kom je maar niet toe aan je plan om te leren naaien, New York te bezoeken of de flamenco te leren dansen? Wat jij nodig hebt, is een plan. Een jaarplan helpt om weer grip te krijgen op je leven en zorgt voor focus en energie. Eindelijk tijd voor jezelf!

Meer info over deze workshops

Wat doet licht met ons lichaam en welzijn?

Infosessie (1 x 2 uur)

Wat is licht precies? Is er een verschil tussen natuurlijk en kunstmatig licht? Hoe kunnen we licht optimaal gebruiken? Wat doet licht met ons lichaam? Welke soorten licht  bestaan er? Hoe kan je licht gebruiken om beter te functioneren en te slapen?

Deze infosessie geeft je meer inzicht in de soorten licht die er bestaan. Verder wordt stilgestaan bij het effect van licht op ons functioneren. Je krijgt concrete tips om slim met licht en donker om te gaan.

Meer informatie over deze infosessie

Nailart, nagels versieren

    Je handen zijn belangrijke instrumenten, je gebruikt ze de hele dag door voor allerlei handelingen.
    Redenen genoeg om ze soepel en verzorgd te houden!

Bij je handen horen natuurlijk verzorgde nagels. Niet alleen op een goede manier geknipt en gelakt, maar ook kunstig versierd! Het zijn echte eyecatchers die je look net iets specialer maken.  De lesgever vertrekt van een goede handverzorging als basis voor een mooie nailart. Ze leert je een mini basisverzorging en handmassage te doen, toont je de kneepjes om je nagels mooi te lakken en laat je een eenvoudige nailart maken.

Meer informatie over deze workshop