Handlettering, creatief en sierlijk met letters

Cursus van 1, 2 of 3 x 3u

Overal om je heen zijn letters afgebeeld. Tijdens deze activiteit leer je op enthousiaste wijze de verschillende soorten letters spotten om deze vervolgens uit te werken met diverse technieken van brushlettering en handlettering.

Sessie 1
Wie enkel wil proeven van deze nieuwe manier van schrijven en illustreren, en de basis wil leren, kan na een sessie al aardig wat mooie letters maken. Je leert de basisregels en past ze toe op verschillende letters, schreefletters en schreefloze letters, lus- of schrijfletters, kapitalen en fantasieletters. Met een aantal handige tips en tricks teken ook jij sierlijke letters, vlaggetjes en krullen. Je gebruikt hiervoor de beste materialen die wij voor jou verzamelden in een handig starterspakket voor 12,50€ /deelnemer. Het pakket bestel je drie weken op voorhand via www.femma.be/nl/femma-boetiek

Sessie 2

    Smaakt dat naar meer?

In een tweede sessie werk je op een zelfgemaakte achtergrond in ecoline. Je leert leuke composities maken met woorden uit verschillende letterfamilies. Met een aantal interessante tips leer je de kneepjes van het handletteren! Leuke banners maken, passende versieringen en illustraties aanbrengen in je tekst lijken kinderspel.

Zelf oefenen met mooie letters