DIY Maak zelf een lichtbox voor meer zichtbaarheid op je activiteit

Goed om te weten

Houten wijnkistjes zijn tegenwoordig erg schaars in de warenhuizen, want veel mensen doen aan DIY met zo’n kistje. Vaak zijn het ook kistjes zonder schuifdeksel. Om nodeloos geloop en teleurstelling te vermijden, kiezen wij ervoor om onze kistjes aan te kopen via een groothandelaar.

De transparante plaat kan je zelf snijden uit een grote plaat die je kan aankopen bij een doe-het-zelfzaak, alleen moet je dan heel voorzichtig zijn bij het snijden.  Dit is een precisiewerkje van lange duur en de kans dat het alsnog verkeerd gaat, is groot.

Gelukkig vonden we een onlineshop die plaatjes op maat snijdt met de laser. Heb je vriendinnen die ook zo’n lichtbox willen maken of wil je dit als groep organiseren, plaats dan een gezamenlijke bestelling.

Waar vind ik welk materiaal?

Wijnkisten:

Kunststofplaat:

Transparante bladen om teksten op te printen:

  • www.4office.be - Transparante film van het merk 5star (voor laserprinter of inkjetprinter, let op bij je bestelling) 50 transparanten kosten 19,95 euro, verzendkosten inbegrepen. Hiermee kan je heel wat leuke boodschappen verzinnen en kan je makkelijk delen.

Houten lat 2 m:

  • Ongeveer 3 euro, in de doe-het-zelfzaak.