Apero’s met Koken voor elke dag

Workshop of cursus (van 1, 2 of 3 x 3 uur)

 

Apero’s horen bij de moderne, informele keuken. We eten ze het liefst in het gezelschap van onze vrienden of familie. Deze hapjes zijn de ideale smaakmakers om een feestje te beginnen.

Bij apero’s zijn smaak en eenvoud het belangrijkst. Een verzorgde presentatie en het gebruik van verse ingrediënten doen de rest. Ze bestaan in vele vormen en met uiteenlopende ingrediënten, zoals fingerfood, tapas, toastjes, verrines, ...

Deze workshop of cursus inspireert elke deelnemer tot een smakelijke creatie. Of het nu om een feestelijke kersttafel, een cocktailparty of een gezellige babbel gaat. Apero’s kunnen heel exquis zijn, maar één ding moeten ze zeker zijn: absoluut onweerstaanbaar!

In deze culinaire activiteit kiezen we voor Italiaanse, Scandinavische en Aziatische apero’s.

Inspiratiebron voor deze culinaire workshop is Koken voor elke dag.

Met smakelijke apero’s als starter is de toon gezet!

 

Koken voor elke dag

Koken voor elke dag – het basiskookboek voor alle culinaire workshops.

Ook dit jaar gebruiken we Koken voor elke dag als leidraad voor de workshop of cursus. Als deelnemers heb je er alle baat bij om gebruik te maken van het boek. Want dit kookboek is een rijke verzameling van recepten verdeeld over 18 hoofdstukken: niet alleen vind je er heerlijke ontbijt- en brunchgerechten, maar ook alles over soepen, sauzen, vegetarische alternatieven voor vlees tot en met nagerechten en gebak. Alles netjes verdeeld over 864 pagina’s en dit voor een  mooie ledenprijs van 30 euro.

Mocht je nog niet overtuigd zijn, kom zeker naar de workshop of cursus en maak snel kennis met het boek.

ca. 864 blz.
18,3 x 25,4 cm
Hardcover
Prijs: 30 euro met Femmapas

Het boek kun je bestellen via de Femma boetiek