Beweegatelier

Cursus van 2 x 2 uur

 

Start to run, start to swim, start to bike … Deze modules klinken je waarschijnlijk bekend in de oren. En misschien heb je ook al gehoord van de 10.000 stappenclash, het 30/30-project (30 dagen lang 30 minuten bewegen), de 100 km challenge, … en ga zo maar door?

We zijn het er immers met z’n allen over eens dat bewegen belangrijk is voor onze gezondheid en we willen daar op grote schaal werk van maken. Maar hoe begin je aan eraan? Hoe houd je dit vol?

Begin bij het begin, daardoor heb je meer kans op succes. Via het Beweegatelier van Femma in samenwerking met CM krijg je eenvoudige tips om meer beweging in je dagelijkse leven te brengen.

Een tweedelige workshop

Een Beweegatelier bestaat uit 2 workshops van telkens 2 uur, in groepen van 10 tot 12 deelnemers.

Eerste sessie

In de eerste sessie krijg je tips en leer je oefeningen aan onder begeleiding van een professionele beweegcoach om op een eenvoudige manier meer beweging in je dagelijkse leven in te bouwen. Op basis daarvan wordt er een realistisch beweegplan op maat gemaakt.

Tweede sessie

Deze sessie wordt enkele weken later ingeplant. Tijdens de tweede sessie worden er ervaringen uitgewisseld en kan het beweegplan van elke deelnemer bijgestuurd worden.

Het begin is het moeilijkst. Maar doorzetten loont!