Zo verspreid je succesvol de Femmafeeling

{$items.title}

Vorige maand vroegen we je om op het forum te vertellen hoe jij de gratis flyers zal gebruiken. We verzamelden vijf leuke tips.

Heel wat groepen lieten ons weten hoe ze de flyers zullen verspreiden, maar Femma Evergem Centrum won de leuke roll-up banner. Je leest hun plan als eerste tip hieronder.

Deel flyers uit op de wekelijkse markt, zorg voor animatie en organiseer een Femmacafé

Femma Evergem Centrum huurt een dixielandband in om ervoor te zorgen dat hun stand op de wekelijkse markt veel aandacht krijgt. Ze nodigen iedereen uit voor hun Femmacafé waar ze het jaarprogramma voorstellen bij een hapje en een drankje. Ook alle leden worden uitgenodigd en brengen een vriendin, collega, buurvrouw… mee. Zo verspreiden ze het Femmagevoel bij heel wat nieuwe vrouwen.

Deel flyers uit op een winkelzondag in de buurt

Op winkelzondagen zijn er extra veel jonge vrouwen aan het winkelen. Daarom zal Femma Meerbeke-Ninove op zondag flyeren in shoppingcenter Ninia. Je kan bovendien het aangename aan het nuttige koppelen en zelf ook wat shoppen tussendoor!

Goed nieuws: in december en januari zijn er heel wat koopzondagen.

Verspreid OVERAL flyers en geef ze mee met je leden

Femma Dansende draden zal flyers persoonlijk in brievenbussen steken, in bibliotheken leggen en in supermarkten… Ze geven ook flyers mee met hun leden om vriendinnen en kennissen mee te brengen naar activiteiten.

Geef jonge mama’s een flyer en een ‘bakje troost’

Femma Peizegem laat mama’s kennis maken met Femma aan de schoolpoort. Ze geven de mama’s niet alleen een flyer en wat uitleg over Femma, maar ook een kopje koffie.

Steek de flyers niet zomaar in de brievenbus bij vrouwen in de buurt, maar...

Een tip van Femma Zele Heikant. Deze startende groep bestelde meteen 1500 flyers en betaalde daarvoor zelf slechts 9 euro. Ze verspreiden de flyers via winkels, maar ook door flyers in de brievenbus te steken bij vrouwen in de gemeente. Om wat meer op te vallen tussen het reclamedrukwerk, zorgen ze dat de flyers op naam geadresseerd zijn.

Extra tips als je een flyer in de brievenbus steekt

  • Zorg dat je flyer niet samen met de wekelijkse publiciteit in de brievenbus valt. Dan riskeer je dat de mensen de flyer niet bekijken en meteen in de papiermand gooien.
  • Steek de flyers vooral in brievenbussen in nieuwe wijken en bij nieuwe inwoners.
  • Zie je dat de vrouw die je wil bereiken thuis is? Verzamel dan je moed en bel aan om de flyer persoonlijk af te geven met wat uitleg.

Heb je zelf nog meer ideeën? Deel ze hieronder met de andere Femmagroepen.

Reacties

Roswitha Gerbosch schreef

Hiep hiep hoera voor Femma Evergem. De groepsbegeleidster is SUPERFIER :-) Uiteraard ook veel succes gewenst aan alle groepen die met de schitterende flyer aan de slag gaan :-)

Femma Koersel-Steenveld schreef

Wij, Femma Koersel Steenveld , gaan onze flyers op alle mogelijke manieren verspreiden. We hebben de poster uit het Femmamaandblad van januari gehaald, hierop een flyertje geplakt en daarop enkele losse flyers gehangen die geïnteresseerden kunnen meenemen. Deze poster is opgehangen in openbare gebouwen zoals het parochiehuis en de gemeentelijke feestzaal, sporthal, enz. Hierop moet natuurlijk een controle uitgeoefend worden. Zodra de flyertjes minderen moeten er terug bijgehangen worden. Ook bezorgde onze kernleden de flyers aan de plaatselijke zelfstandigen: zoals winkeliers, bakkers, coiffeurs, slagers, bakkers, enz.. waar ze kunnen meegenomen worden. We hebben ondertussen al enkele interessante reacties gekregen. Ook dank aan Femma voor het gratis verdelen van deze promotie.

Reageer