Werf nieuwe leden en val in de prijzen!

{$items.title}

Niets zo leuk als nieuwe mensen te leren kennen. Nieuwe gezichten, nieuwe ideeën, misschien wel nieuwe culturen, … Nieuwe leden brengen een frisse wind in de groep. Daarom wil Femma groepen stimuleren om nieuwe leden aan te trekken. Groepen die daarop inzetten, krijgen een extra steuntje in de rug.

 

Elke groep krijgt een bon van 5 euro van Oxfam Wereldwinkels per 5 nieuw geworven leden. Ideaal voor een paar flessen fruitsap, thee, chocolaatjes, nootjes of andere versnaperingen, …

En dat is niet alles. Groepen die 5 of meer leden geworven hebben, maken bovendien kans op een extra prijs: een gratis lesgever voor een activiteit in je groep! Elk jaar worden er 20 groepen uitgeloot: 10 in het voorjaar, 10 in het najaar.

De winnende groepen najaar 2017

Machelen (Vlaams-Brabant), Opwijk, Tervuren, Wommersom, Uitkerke, Zottegem, Diepenbeek Lutselus, Mol Naaikaffee, Stabroek, Lommel Jong Femma (E). De groepen werden vanuit Femma op de hoogte gesteld.

Voor 2018 hebben we weer een heleboel Oxfam-bonnen klaarliggen en hebben we 20 gratis lesgevers om te verloten. Zien jullie die bonnen wel zitten? En vinden jullie een gratis lesgever geen gek idee? Ga dan een de slag. Maak Femma bekend in je buurt, je wijk, je gemeente … Spreek nieuwe inwoners aan en nodig hen uit om kennis te maken …

 

Geen idee hoe je eraan begint? Hier vind je allerlei tips! Zoek je materiaal? Neem dan zeker een kijkje op de vrijwilligerspagina, bij het thema ‘Promo & communicatie voor je groep’.

Ook de nieuwe leden zelf krijgen een geschenk. Meer info hierover vind je hier, onder ‘Nieuwe leden verwelkomen’.
 

Reageer