Vind snel wie je zoekt via de nieuwe contactpagina

{$items.title}

Heb je een probleem met de webwijzer,  een vraag over een lesgever … gebeurde er een ongelukje tijdens een activiteit? Heb je een idee voor 100 jaar Femma of heb je interesse voor een workshop van Femma voor jou? En weet je niet wie met je best contact opneemt? Al die contacten leg je vanaf nu eenvoudig en snel via de vernieuwde contactpagina op onze website.

Surf naar www.femma.be/contact of ga naar www.femma.be en klik rechts bovenaan op ‘contact’. Met de nieuwe aanpak willen we het jullie, vrijwilligers, makkelijker maken om snel de juiste persoon voor jouw vraag of probleem te vinden. Onder ‘Snel zoeken’ vind je een lijstje met mailadressen. Eén muisklik en je mail staat klaar. Onder ‘Zoek je iemand specifiek’ zijn alle beroepskrachten opgenomen. In de rechterkolom ‘Per Thema’ werden ze samengebracht volgens het thema waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Klik op het thema en je krijgt een lijstje van de beroepskrachten die zich met dat thema bezig houden. Met hun contactgegevens en de functie die zijn opnemen binnen dat specifieke thema. Om de interne organisatie te vergemakkelijken, zijn de beroepskrachten gegroepeerd in een paar grote diensten. Welke die zijn en hoe die zijn samengesteld vind je in de linkerkolom ‘Per dienst’.

Als vrijwilligersorganisatie wordt Femma bestuurd door vrijwilligers. Hoe dat juist in zijn werk gaat en wie er in de verschillende raden zetelen, vind je onder ‘Bestuur’.

Hopelijk draagt deze nieuwe indeling bij tot een betere en vlottere communicatie binnen Femma. Toch nog vragen of opmerkingen? Mail ze naar annick.geets@femma.be

Reacties

Sneyers Nicola schreef

Graag laatste lijst leden 2017 van Femma 2275 Lille : nr: 0594

Ik kan niet op website van femma voor nazicht leden.

Secr. van Femma Lille

Reageer