Vertel ons hoe jij je gratis flyers gaat gebruiken en win een gepersonaliseerde roll-up banner!

{$items.title}

Al 110 Femmagroepen hebben een kortingscode aangevraagd om 500 gratis flyers te bestellen via de Femma Printshop. We zijn heel blij dat zoveel groepen mee het Femmagevoel willen verspreiden.

We zijn bijzonder benieuwd naar hoe jullie het willen aanpakken. Deel hier jullie creatieve ideeën voor 12 december 2014. Misschien wint jouw groep dan wel een prachtige Roll-up banner (t.w.v. 75 euro) met foto’s van jouw groep en activiteiten.

Nog geen code aangevraagd voor gratis flyers? Contacteer je groepsbegeleider, lees de 7 eenvoudige stappen om je gratis flyers te maken en de stap-voor-stap handleiding.

Dit jaar nog gratis flyers nodig? Bestel voor 1 december en krijg je flyers uiterlijk op 15 december. Ideaal om met je nieuw programma uit te pakken op een kerstmarkt of nieuwjaarsfeest.

Reacties

Femma Heikant schreef

Goedemiddag Femmadames,

Wij, Femma Heikant, hebben 1500 flyers besteld. We betaalden hier slechts € 9,00 voor. Daar we nog een startende groep zijn gaan we deze massaal verspreiden, ook in de plaatselijke winkels. We gaan ook een flyer persoonlijk op naam in de brievenbus stoppen bij de dames in onze gemeente. We hopen zo dames aan te trekken die met ons een spetterend FEMMAjaar willen beleven.

wendy aerden schreef

Hallo

Wij van femma zittaart gaan onze 500 flyers verdelen op de jaarlijkse kerstmarkt in Meerhout. Gezellig :)

Van Wilderode Marleen schreef

Wij van femma Meerbeke-Ninove gaan onze flyers uitdelen op de zondag opening in december in het Ninia shoppingcenter te Ninove, en maken er een gezellige namiddag van

Katrien De Wispelaere schreef

bij FemmaEvergem-centrum zullen we onze flyers verdelen op de wekelijkse markt in januari. er zal een dixielandbandje zijn die zowel voor de aandacht zorgt als voor de vrolijke noot.

iedereen wordt dan in ons Femmacafé verwacht waar we in 7 standjes ons jaarprogramma zullen voorstellen met een heerlijk natje en superlekkere droogjes...

onze leden wordt ook gevraagd om naar ons Femmacafé te komen met een buurvrouw/collega/vriendin/zus/... en die zo onze femmagroep te leren kennen.

we hopen op een drukke maar positieve voormiddag!!!

Van Overmeire Martine schreef

Onze groep, Femma Sint Jozef Hoboken, heeft ook 500 flyers besteld en hopelijk ontvangen wij deze op tijd, daar we graag extra reclame willen maken op ons ontmoetingsfeest op 10/12/2014 voor 5 activiteiten dewelke we het volgende jaar in de kijker willen zetten. Dus duimen maar.....

Femme Destelbergen Eenbeekeinde schreef

Ook Femma Destelbergen Eenbeekeinde maakt gebruik van de gratis flyers! Wij breken uit met ons tweewekelijks naaisalon van januari, februari en maart 2015 op de Dag van de Vrijwilliger op 5 december 2014, ingericht door de gemeente Destelbergen en het OCMW van Destelbergen in de Kolllebloem.

We gaan er uiteraard ook ons nieuw jaarprogramma voor 2015 voorstellen, waar elke vrouw iets vindt wat haar aanspreekt!

Femma Melsbroek schreef

Normaal flyeren we jaarlijks aan de kleuterschool en basisschool. We leggen ook flyers bij de middenstand in het dorp (bakker, apotheker, enz.).

Dit jaar zullen we het echter anders aanpakken en gaan we doelgericht de flyers bussen bij huizen waarvan we vermoeden dat er interesse is.

Doordat wij in een klein dorp wonen en bijna iedereen elkaar kent, is dit nog mogelijk.

We bereiden trouwens ook een campagne voor waarbij we onze website willen promoten en nieuwe leden hopen aan te trekken:

in 2015 zal er maandelijks een prijs te winnen vallen (gratis toegang bij een activiteit voor het femma-lid én een vriendin dat nog geen lid is) wanneer je de website in het oog houdt.

Ook al lijkt het niet meer de huidige tijdsgeest te zijn om nog veel aan activiteiten deel te nemen in je eigen gemeente, we proberen toch steeds onze visibiliteit te verhogen en nieuwe leden aan te trekken.

Hellen Senden schreef

Hoi,

Wij, Christ'l en Hellen van Dansende Draden, gaan onze flyers op alle mogelijke manieren verspreiden. Persoonlijk in de brievenbus steken, in de bibliotheken leggen, supermarkten e.a. winkels. Meegeven met de huidige leden om vriendinnen en kennissen mee te brengen. Uitdelen aan iedereen die het meer horen wil ! ;-)

Wij zoeken nog heel veel vriendinnen om met ons mee te komen naaien, breien en/of haken. Van jong naar oud, want van elkaar kunnen we veel leren !

Wij zoeken ook nog deelneemsters voor het goede doel: wij maken knuffels, zakjes,. voor zwaar en langdurig zieke kinderen, adolescenten en dames die helaas getroffen zijn door borstkanker.

www.dansendedraden.blogspot.com

https://www.facebook.com/dansendedraden.femma

Veel succes aan iedereen !

Grtjs

Dansende Draden

Rita Robberechts schreef

Op 1 september organiseren wij met Femma Peizegem‘bakje troost’ (afgekeken van Femma Merchtem die hier een traditie in hebben). Wij troosten de mama’s met een ‘bakje koffie’ aan de schoolpoort. Ter plekke willen we de flyers uitdelen en hen met Femma laten kennismaken.

Fabienne Daniels schreef

Wij, Femma Scherpenheuvel, zullen de flyers uitdelen samen met ons jaarprogramma aan de leden om 5 activiteiten nog eens extra aandacht te geven en we gaan ook tijdens ons jaarlijks pannenkoekenfeest op 31 januari 2015 flyers uitdelen. Op 1 februari nodigt onze Pastoor Luc Vanhilst alle dopelingen en hun familie uit om van onze lekkere pannenkoeken te eten. Hier komen heel veel jonge gezinnen naartoe en ook delen we hier flyers uit en geven ook een beetje uitleg onze vereniging "Femma Scherpenheuvel"

Lucienne Beeken schreef

Wij, Femma Opwijk, organiseren in februari een 2dehandsbeurs (kinderkleding, uitzet en speelgoed) en daar zullen wij onze stickers uitdelen, vermits hier vele jonge gezinnen een kijkje komen nemen.

De rest bussen we in de nieuwe wijken waar ook veel gezinnen met kinderen wonen.

Griet De Wilde schreef

Op 25 januari doet Femma Wachtebeke mee aan decgemeentelijke nieuwjaarsreceptie. Voor de kindjes voor zien we zakjes popcorn metcappelstickertje van femma en de mamas krijgen ons voorjaarsprogramma op flyer mee naar huis!

Lieve Lambrechts schreef

Femma Koersel Stal bestelde 500 flyers. Elk kernlid krijgt een 10-tal flyers om op eigen initiatief te bezorgen aan nieuwe en/of jonge gezinnen in hun onmiddellijke woonomgeving. De leden van het dagelijks bestuur bezorgen aan de zelfstandigen van onze parochie (dokters, kappers, kinesisten, restauranthouders, ...) een aantal exemplaren om in de wachtruimtes te leggen. Ook in het portaal van onze parochiekerk leggen we een stapeltje flyers. Volgende week halen we onze flyers af bij Femma Limburg in Hasselt. We zij heel blij dat Femma nationaal via de flyers ons de kans geeft om aan bekendmaking te doen.

Els Tiri schreef

Hallo,

Femma Houthalen-centrum wil ook graag 500 folders bestellen. Op dinsdag 31 maart is in het casino een info-avond voor ouders i.v.m. opvoeding. Als femma gaan we daar staan met een stond en willen we graag de flyers uitdelen om ons bekend te maken.

Reageer