Naar een concert met groepskorting

{$items.title}

Wil je graag met je groep een concert bijwonen? Groepen vanaf 20 personen genieten het reductietarief bij al de voorstellingen van de Bijloke, Gent.

Per ticket krijg je een korting van 4 euro op het basistarief. Eén begeleider per 20 personen mag gratis mee. Voor info & reservatie: arrangementen@debijloke.be of tel. 09 323 61 11

Samen met het STAM, de buren op de Gentse Bijlokesite, biedt de Bijloke in het voorjaar ook groepsarrangementen aan:


Cultuurarrangement:

In de voormiddag worden jullie ondergedompeld in de stadsgeschiedenis en nadien genieten jullie van een matineeconcert in het Kraakhuis. Tussendoor wacht u een heerlijke tweegangenlunch.

Dit cultuurarrangement staat voor heerlijk genieten van cultureel erfgoed, muziek en gastronomie. Laat je gidsen doorheen het unieke Gentse stadsverhaal of de tijdelijke expo: Stad en universiteit. Sinds 1817 in het STAM. Nadien vertolkt een sterke topsolist, duo of trio enkele muzikale parels tijdens een intiem matineeconcert. Tussendoor geniet je van een verzorgde lunch in restaurant Baskuul. Sfeervol ontspannen in groepsverband.

Praktisch:
Voor groepen van minimum 20 deelnemers.
Vanaf 57 EUR p.p. (exclusief dranken bij lunch)
Beperkte capaciteit, reserveer dus tijdig.
De tentoonstelling Stad en universiteit. Sinds 1817 is niet mogelijk voor het matineeconcert van 26 april 2018.

‘Dulce tarde’:

Hoeft een volledige dag niet en willen jullie gewoon genieten van een stukje taart met koffie na het concert? Dat kan met het 'Dulce Tarde' arrangement.


Kom je liever met jouw groep in de namiddag naar een matineeconcert, gevolgd door een stukje taart en koffie in het STAMcafé? Boek dan een arrangement ‘Dulce Tarde’.

Praktisch:
Voor groepen van minimum 10 deelnemers.
30 EUR p.p. – vanaf 20 personen: 26 EUR p.p.
Beperkte capaciteit, reserveer dus tijdig.
Voor info & reservatie: arrangementen@debijloke.be of tel. 09 323 61 11

Meer info vind je hier.

Reageer