Kom je kennismaken met Yola?

{$items.title}

Wie kan je beter vertellen waarom je je zeker zou moeten inschrijven voor deze vormingen dan de lesgeefster zelf, Yola Thienpont?  Ze ontmoet je graag op 15 mei in Schaarbeek op de workshop 'omarm je kwaliteiten' en/of op 16 mei in Antwerpen op de workshop 'omgaan met moeilijke mensen'.

Reeds op jonge leeftijd was ik verontwaardigd over onrecht. Door mijn werk en engagement hoopte ik op mijn manier bij te dragen tot een betere wereld en meer rechtvaardigheid.

Doorheen de jaren was ik actief in verschillende organisaties en investeerde ik veel tijd om mijn droom van een wereld waarin mensen recht gedaan wordt mee te helpen realiseren.

Als vrijwilliger binnen Femma dragen ook jullie bij tot meer welzijn. Jullie engagement maakt het mogelijk dat vele vrouwen mekaar kunnen ontmoeten, ondersteunen en inspireren. Voor actieve vrouwen is het niet altijd makkelijk om de balans tussen werk, engagement en privé te bewaren. Daar kan ik zelf over getuigen.

Via deze vorming biedt Femma jullie de gelegenheid om even stil te staan en samen met andere vrouwen een stukje van je verhaal te delen. Zorgen voor anderen is mooi, maar zelfzorg is een absolute noodzaak om in je kracht te blijven en van betekenis te kunnen zijn voor anderen.

Jezelf beter leren kennen via vorming, opleiding en in gesprek met andere mensen is een goede investering en draagt bij tot meer welzijn en innerlijke rust, waardoor je op een meer kwaliteitsvolle manier voor anderen van betekenis kan zijn.

Gun jezelf dat moment van rust. Geef jezelf ruimte om even stil te staan en mekaar te ontmoeten en te steunen in jullie engagement. Je zal zien, deze vorming loont!

Mijn zoektocht naar meer innerlijke rust heb ik beschreven in mijn boek ‘Reis naar mijn oorsprong’. Het is een openhartig, levengevend en inspirerend verhaal, zo blijkt uit de reacties van een aantal lezers. - www.yolathienpont.com

Laat ons mekaar ontmoeten op dinsdag 15 mei in Schaarbeek of woensdag 16 mei in Antwerpen. Ik kijk er alvast naar uit! 

Inschrijven kan hier voor 'omarm je kwaliteiten'en hier voor 'omgaan met moeilijke mensen'

Reageer