Herken jij de onzichtbare vrouw?

{$items.title}

Linda is sinds een aantal jaren actief als vrijwilliger bij jouw Femmagroep. Ze doet dat omdat ze zichzelf graag inzet voor een ander en dat doet ze dan ook ten volle. Ook in de andere rollen die zij opneemt in haar leven als vrouw, moeder, dochter, zus, partner, werknemer, … cijfert ze zichzelf wel eens weg ten voordele van de ander. Want bescheidenheid is een goede kwaliteit, zo heeft ze dat destijds thuis en op school geleerd.

Linda vindt het dus maar normaal en gewoon dat ze veel taken opneemt in de Femmagroep en als iemand er een compliment over maakt, wuift ze het weg, ‘Ach, dat is niets bijzonders, hoor …’ Op den duur kan ze ook haar kwaliteit en talent niet meer benoemen, kan ze niet meer benoemen wat ze echt graag doet en waar ze graag meer van zou willen doen.

Is dit een herkenbare situatie voor jou? Of ken je iemand die dit ook zo ervaart? Dan is de workshop ‘Omarm jouw kwaliteiten’ uit het aanbod Persoonlijke Vorming voor vrijwilligers zeker iets voor jou, voor die vriendin of voor jullie beiden!
 

Wat heeft de workshop te bieden?

In deze workshop leer je jouw kwaliteiten en de kleine kantjes ervan kennen. En weet je ook hoe je op zoek kan gaan naar de uitdaging die jou sterker maakt, en hoe je daardoor ook jouw talenten terug herkent en laat openbloeien.
 

De bescheidenheid van vrijwilliger Linda in de situatieschets hierboven is zeker een mooie kwaliteit, maar door er te sterk in door te gaan, dreigt ze onzichtbaar te worden. Haar uitdaging is dan om zichzelf meer te profileren, om meer in de kijker te lopen op een positieve manier. Maar hoe je dat kan doen zonder ook hierin weer te overdrijven, daarvoor krijg je handvaten mee in de workshop.

Coach en begeleider Yola Thienpont haalt in theorie de mosterd bij het kernkwadrant van Daniël Ofman. Hier lees je er meer over.
 

Meer informatie over deze workshop en het overige aanbod van Persoonlijke Vorming voor Femmavrijwilligers vind je op de webpagina: https://www.femma.be/nl/persoonlijke-vorming. Of neem contact op met Rita De Roeck via mail: rita.deroeck@femma.be, of gsm: 0495 25 24 69.

 

Reageer