Femma voor jou - persoonlijke vorming

{$items.title}

Ken jij het aanbod al van Femma voor jou?  Dat is persoonlijke vorming voor jou als vrijwilliger.
Ondertussen ging de eerste workshop 'Het Creatief Dagboek:  een dagelijkse portie me-time' door.  Benieuwd wat Lieve er van vond?  Je leest het in deze blog.  En als je geprikkeld wordt, is er goed nieuws, want er komt nog eenzelfde workshop aan waarvoor je nog kunt inschrijven.  En er is nog meer.  Je vindt alle informatie op deze pagina.

Wat is Femma voor jou?  

Vrijwilligers in Femma:
    zij werken vandaag verder aan
    wat vrouwen gisteren begonnen
    opdat het morgen nog beter zou zijn.

Femma koestert haar vrijwilligers. Ze wenst dat haar vrijwilligers zich gelukkig en ondernemend voelen. Dat jij je gelukkig en ondernemend voelt. Niet alleen als vrijwilliger, maar ook als vrouw. Want vrouwen krijgen iedere dag veel uitdagingen op hun bord. In het runnen van hun gezin, het onderhouden van relaties, in de samenwerking met collega's en in het huishouden dat nooit af is. In de combinatie van dat alles en nog zoveel meer. Om jou te helpen varen, rusten en bloeien in die levensdomeinen, weegt Femma niet alleen op de politieke agenda. Maar gaat ze ook op zoek naar waardevolle vorming voor jou. Een vormingsaanbod dat jou persoonlijk ondersteunt, deugd doet, wakker houdt, moed geeft en inspireert.


Ons vormingsaanbod blinkt uit dankzij volgende kenmerken:

  •     prikkelende ervaringen
  •     creatieve aanpak
  •     op maat van vrouwen
  •     gepassioneerde lesgevers
  •     charmant kader
  •     ongedwongen sfeer


Neem deel en wees aanstekelijk!
We kijken ernaar uit jou te ontmoeten.

Met liefs,
Femma voor jou

Overzicht en linken aanbod najaar 2017

Vind je in dit lijstje niks naar je goesting? Geef ons een hint waarmee we jou gelukkig kunnen maken via els.moerman@femma.be
Vind je een thema leuk, maar past de datum of locatie niet? Laat ons ook dat weten! Verstuur de vermelding 'interesse' samen met de titel van de workshop naar els.moerman@femma.be. Vermeld je naam, woonplaats en voorkeur van tijdstip. Bij voldoende interesse wordt de workshop herhaald op een ander tijdstip en een nieuwe datum.

Alle info over de persoonlijke vorming voor vrijwilligers vind je op www.femma.be/persoonlijke-vorming

Reageer