Femma beloont trouwe leden

{$items.title}

In oktober ontvangen tienduizenden Femmaleden een brief om hun lidmaatschap te verlengen. Voor heel wat van deze vrouwen (en mannen) is het al minstens de vijfde keer dat ze lidgeld zullen betalen. Dat verdient een extra geschenk! Wie straks minstens voor het vijfde jaar op rij lid van Femma wordt, krijgt een geschenkbon van Oxfam Wereldwinkels. Met deze bon kan je in de Wereldwinkel in je buurt een lekkere fles wijn, pakje koffie of 2 stukken chocolade halen. Een heerlijk verwenmomentje én een extra reden om ook in 2016 zeker lid te blijven van Femma.

Deze actie zal aangekondigd worden in de vernieuwingsbrieven van alle leden die recht hebben op een getrouwheidsgeschenk. Jij moet als vrijwilliger dus geen actie ondernemen om dit aanbod bekend te maken.
Naast een geschenk voor trouwe leden, voorzien we ook heel wat extraatjes voor alle leden:

  • In het novembernummer van ons magazine vind je een stickervel waarmee je van een oude map je eigen hippe ‘Femma zelfgemaakt map’ kan maken.
  • In het februarinummer van Femma vind je een nieuwe editie van het Femma voordelenboekje.

Reacties

Ooms Marleen schreef

Prima idee en bedankt!

Veerle schreef

Super leuk en lekker idee!

Mercikes

Katrin schreef

Heb nog nooit een uitnodiging van Femma gehad om lid te worden ....

Woon ik in de verkeerde stad ?

Hilde Neyrinck schreef

Ik denk dat ik al dertig jaar lid ben van Femma. Word ik oud of gaat de tijd zo vlug vooruit?

Van Humbeeck Ghislaine schreef

Reeds 45 jaar lid va Femma. Eerst van K.A.V. in het klein bestuur zoals men dat vroeger noemde, voorzitster geweest en nadien en nu nog altijd kernlid.Ik blijf het nog altijd graag doen. Andere dames ontmoeten voor een tasje koffie en een gezellige babbel en leuke dingen doen.

Ghislaine

Miraise Peeters schreef

Tof dat femma kies voor (h)eerlijke producten om haar leden te belonen, verrassen!!!!

Monique Haghedooren schreef

leuk dat trouwe leden eens verwend worden!

nicole schreef

heel fijn dat jullie eens aan de trouwe leden denken en niet alleen aan het werven van

nieuwe leden - leuk initiatief

D'Eer Christiane - 9150 Kruibeke schreef

Heel leuk dat trouwe leden ook eens verwend worden - ben al jaren kernlid - ook

bestuurslid geweest. Bij voorbaat hartelijk bedankt.

Leonie Ilsbroux ( Niewerkerken Limburg ) schreef

Eindelijk eens een presentje voor onze jarenlange trouw aan KAV - Femma, ben meer dan 40 jaar lid, waarvan 8 jaar als voorzitster, een 15 tal jaren verantwoordelijk voor bloemschikken en kooklessen, nu dan alleen nog kernlid dat uitnodigingen maakt voor lessen, feesten en reis.

Magda Missiaen schreef

Wat doen we dan met leden die al meer dan 40 jaar lid zijn ???

Femma schreef

Dag Magda

We vinden het natuurlijk fantastisch dat er mensen al 40 jaar (en soms langer) lid zijn! Daar zijn we zeer dankbaar voor! Voor deze beloningsactie hebben we echter gekozen om na vijf jaar al een geschenkje te geven. Dat vinden wij ook al mooi. En zonder langs vijf te passeren, kan je natuurlijk nooit aan 40 geraken.

Kathleen Dewaele schreef

Heel leuk dat trouwe fans beloond worden. Het is niet moeilijk om een trouwe fan te worden of te zijn want het is gewoon leuk om met andere dames af en toe eens samen te komen om te babbelen, iets te knabbelen en te drinken en ook iets bij te leren of creatief bezig te zijn. Ben net terug van een leuk blogweekend. Was voor mij niet gemakkelijk maar de sfeer en de groep (vooral jonge mama's) hebben dit weekend prachtig gemaakt.

Femma bedankt dat jullie ons deze leuke mogelijkheden aanbieden en ook bedankt voor de beloning.

Rita schreef

Leuk idee die kortingsbonnen maar als je die in december wilde gebruiken was je er aan voor de moeite. Helaas is op die bonnen enkel vermeld tot wanneer ze geldig zijn en niet vanaf wanneer. In de Oxfamwinkel te Oostkamp zei men dat de bonnen pas vanaf januari 2016 geldig zijn. Misschien in de toekomst toch even vermelden...

Chris De Bast schreef

Bedankt voor de attentie. Eigenlijk is dat leuk dat goede trouw beloond wordt! Niet vanzelfsprekend in deze tijd. Ik ben aangesloten in 1999 en verkozen als voorzitster in Pamel, dan verhuisd en bestuurslid en vz in Ledeberg tot 2 jaar geleden. Ben nog altijd lid en ik ben blij dat wij een nieuwe, jonge kern hebben! KAV (nu FEMMA) is een goede levensschool!

Reageer