Aankoopprijzen en voorbeelden uit de Femma Printshop

{$items.title}

In de Femma Printshop kan je zelf drukwerk aanmaken voor je Femmagroep: flyers, jaarprogramma's of een roll-up banner. In deze blog ontdek je hoe dit eruit ziet en wat de prijzen zijn nadat de Femmakorting werd toegekend.

Elke Femmagroep ontvangt een unieke kortingscode met de waarde van 37,9 euro. Dit bedrag komt overeen met de prijs van 500 flyers A6 inclusief levering en BTW. Je kan de korting ook gebruiken om ander materiaal aan te kopen.

A6 Flyers

A6 is het formaat van een standaard postkaart. Heel handig om overal mee te nemen in je handtas. Hieronder zie je een afbeelding van de voorkant in de drie verschillende kleuren die we aanbieden. Waar 'Printshop' staat, komt de naam van jouw Femmagroep. Je kan bovendien de foto's vervangen door eigen foto's.

Op de achterkant (zie hieronder) is er ruimte voor contactgegevens en zes activiteiten (met of zonder deelnameprijs).


 

Aantal Prijs voor Femmakorting (inclusief levering en BTW) Prijs na Femmakorting (inclusief levering en BTW) Prijs per stuk na Femmakorting (inclusief levering en BTW)
Prijzen A6 flyer
100 42,23 0 euro 0 euro
500 45,86 euro 0 euro 0 euro
1000 50,70 euro 3,63 euro 0,00363 euro


Je merkt dat je voor voor het verdubbelen van het aantal slechts enkele euro's meer betaalt. Minder dan 500 euro bestellen, levert je geen enkel voordeel op. Denk dus goed na waar je overal flyers kan verspreiden en bestel er zoveel mogelijk.

Jaarprogramma's drieluik 'US-formaat'

Dit is het formaat van een standaard brief, in drie gevouwen. Op het drieluik is er ruimte voor ongeveer 30 activiteiten, contactgegevens en enkele foto's.

Hieronder zie je een simulatie van de voorkant. Je ziet dat dit 'zigzag' opgevouwen is.

De achterkant ziet er als volgt uit.

Wanneer je dit aanmaakt, zie je een hulplaag die je helpt met het zien welke informatie waar komt op de folder.

Aantal Prijs voor korting (inclusief levering en BTW) Prijs na korting (inclusief levering en BTW) Prijs per stuk na korting (inclusief levering en BTW)
Prijzen jaarprogramma drieluik
100 111,19 euro 65,33 euro 0,6 euro
250 117,25 euro 71,39 euro 0,29 euro
500 127,29 euro 81,43 euro 0,16 euro

 

Je merkt dat je voor voor het verdubbelen van het aantal slechts enkele euro's meer betaalt. Minder dan bestellen, levert je zeer weinig voordeel op. Denk dus goed na waar je overal jaarprogramma's kan verspreiden en bestel er zoveel mogelijk. Geef ze dus mee met je leden, leg ze bij de bakker en in de bibliotheek, steek ze in elke brievenbus en deel ze uit aan een leuke stand.

Roll-up banner

Deze roll-up is 85 centimeter breed en 2 meter hoog. Je kan er je eigen gegevens en foto's op plaatsen.

Er zijn twee verschillende prijzen. Dit heeft te maken met de kwaliteit. Wil je de banner een lange tijd intensief gebruiken? Bestel dan de betere kwaliteit. Bestel je voor een tijdelijke actie? Dan volstaat de goedkope banner.

Kwaliteit Prijs voor Femmakorting (inclusief BTW en levering) Prijs na Femmakorting (inclusief BTW en levering)
Prijs voor één roll-up banner
basis 83,37 euro 37,51 euro
top 119,67 euro 73,81 euro


Aan de slag?

Code verloren? Plan je een uitbreekactie? Contacteer zeker je groepsbegeleider. Zij kan je heel wat tips geven en bezorgt je gratis Femmamateriaal om te gebruiken, om uit te delen en/of om te lenen.

De prijzen hierboven tonen per item in de printshop de prijs met of zonder Femmakorting. Je kan deze korting slechts één keer gebruiken. Als je nog andere dingen wil bestellen in de printshop, is dit dus aan de volle prijs.

Raadpleeg de gedetailleerde handleiding op femma.be//handleiding-femma-printshop.

Reageer