Vrijwilligers

Dag vrijwilliger

Welkom op de vrijwilligerspagina. Op deze pagina hebben wij alle informatie en alle linken samengebracht die jou als vrijwilliger kunnen helpen om jouw vrijwilligersfunctie bij Femma uit te voeren.
Misschien heb je in je Femmagroep een welbepaalde taak/functie zoals algemeen contactpersoon, webmeter, contactpersoon financiën, ledenadministrator of organisator/beheerder van activiteiten. Misschien neem je een meer bescheiden engagement op en organiseer je bijvoorbeeld één activiteit die je leuk vindt of die past in jouw agenda, of steek je gewoon een handje toe bij activiteiten die door een andere vrijwilliger worden georganiseerd. Hoe bescheiden je engagement ook is, als je groep jou als dusdanig registreert, ben je een Femmavrijwilliger en dan vind je hier hoogstwaarschijnlijk wat je zoekt.
 
Heb je nog een andere vraag of is het antwoord dat je hier vindt voor jou niet toereikend, neem dan contact op met iemand van Femma.
 
  • Algemeen
  • Hoe doen jullie het?
  • Persoonlijke vorming
  • Ledenwerving
  • Vorming en uitwisseling
Music For Life voor #cleanekleren

Music For Life voor #cleanekleren

Hier en daar hoor je al stemmen opgaan rond acties voor Music For Life 2019. Vorig jaar organiseerden een aantal Femmagroepen een Music-For Life-actie voor #cleanekleren. Ook dit jaar is de steun van Femmagroepen voor #cleanekleren meer dan welkom. Informeer eens bij je teamleden. Misschien ziet jouw groep een actie voor Music For Life tijdens de warmste week van het jaar wel zitten!?

Lees meer Meer in de categorie Algemeen

Lees meer berichten.