Vrijwilligers

Dag vrijwilliger

Welkom op de vrijwilligerspagina. Op deze pagina hebben wij alle informatie en alle linken samengebracht die jou als vrijwilliger kunnen helpen om jouw vrijwilligersfunctie bij Femma uit te voeren.
Misschien heb je in je Femmagroep een welbepaalde taak/functie zoals algemeen contactpersoon, webmeter, contactpersoon financiën, ledenadministrator of organisator/beheerder van activiteiten. Misschien neem je een meer bescheiden engagement op en organiseer je bijvoorbeeld één activiteit die je leuk vindt of die past in jouw agenda, of steek je gewoon een handje toe bij activiteiten die door een andere vrijwilliger worden georganiseerd. Hoe bescheiden je engagement ook is, als je groep jou als dusdanig registreert, ben je een Femmavrijwilliger en dan vind je hier hoogstwaarschijnlijk wat je zoekt.
 
Heb je nog een andere vraag of is het antwoord dat je hier vindt voor jou niet toereikend, neem dan contact op met iemand van Femma.
 
  • Algemeen
  • Vorming en uitwisseling
  • Hoe doen jullie het?
  • Persoonlijke vorming
  • Ledenwerving
Stappen die (ver)tellen

Stappen die (ver)tellen

Welkom op Femma's verjaardagsfeest

    Al honderd jaar kleuren wij de geschiedenis van de vrouwenbeweging. We hebben grote stappen gezet. Stappen die tellen! We gaan die stappen tonen en vertellen. Buiten genieten we van een geanimeerde wandeling doorheen onze geschiedenis (ca. 3 km). Onderweg staan we letterlijk stil bij onze mijlpalen en onze toekomst. Bij de laatste stopplaats gaan we naar binnen en heffen we samen feestelijk het glas.

Lees meer Meer in de categorie Algemeen

Lees meer berichten.