woensdagavondwandeling 5 juli 2017

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Femma Denderleeuw Hemelrijk elke woensdag in de maanden juli en augustus een avondwandeling. We vertrekken stipt om 19.30 uur aan het femma lokaal voor een wandeling van 5 à 6 km langs landelijke wegen.

Onze eerste avondwandeling was een schot in de roos : 26 personen , de dames natuurlijk in de meerderheid, hoe kan het ook anders het is Femma. Onze dames werden vergezeld door 5 mannen hetgeen een lichte stijging is t.o.v. verleden jaar.

Wegens een ontsteking aan mijn achillespees kon ik spijtig genoeg niet mee wandelen maar mijn echtgenoot wandelde mee met de femma-dames (voor de eerste keer) en nam enkele foto's.(zie foto album)

Heb je zin om ons te vergezellen aarzel dan niet. Iedereen is welkom.Inschrijven is niet nodig. We spreken elke woensdagvond af om 19.30 aan het femma lokaal , Azalealaan, wijk Hemelrijk.

Groetjes,

Marthe

P.S. Femma-leden en hun inwonende gezinsleden worden tijdens deze activiteiten verzekerd via de ledenpolis van Femma. Niet-leden zijn niet verzekerd.

 

 

 

 

Reageer