Werken met krijtverf en boenwas

Ben je uitgekeken op bepaalde accessoires of meubels die nog in goede staat zijn, maar vind je het jammer om ze weg te doen?  Of heb je een oud kastje gekregen dat niet bepaald trendy is of dat niet echt past bij je interieur?  Wil je een bloempot verven omdat de kleur je niet meer aanstaat of wil je ze allemaal vernieuwen in dezelfde kleur?  Met krijtverf kan je voorwerpen in verschillende materialen zoals glas, steen, hout, keramiek, metaal, ... zelf restylen of vernieuwen.  Stap voor stap worden we begeleid zodat iedereen het karwei tot een goed einde brengt. 

Enkele tips: start met een kleiner voorwerp en wellicht ga je thuis zelf aan de slag op meer en grotere dingen aan te pakken.  Als je veel kleurschakeringen wil, breng dan best een voorwerp mee met een oneffen oppervlak.

Kom gerust af naar Femma Marialoop op dinsdag 16 en 23 januari om 19u30.  Iedereen is welkom om 19u30 in het zaaltje van de school van Marialoop.

Wat moet je meebrengen: een eigen voorwerp, platte verfborstel(s) van ongeveer 1,25 of 2,50 cm breed, veel vodden, een schort of toch zeker geen "beste kleren", eventueel dunne plastieken of rubberen handschoenen.  Inschrijven voor 12 januari via femmamarialoop@gmail.com en vermeld de afmetingen van je voorwerp.  Tot straks?

Reageer