Praatcafé en bakwedstrijd 100 jaar Femma

{$items.title}

Al een eeuw(igheid) ontmoeten vrouwen mekaar in lokale groepen. Femma is hun vertrouwde plek om bij te leren, om aan cultuur te doen, te bewegen en zich te ontspannen. Op deze avond kijken we aan de hand van foto's wat Femma voor ons betekent en we kijken ook vooruit ...

Ben je een fervente taartenbakker en wil je wel eens een totaal nieuw recept uitdenken?  Of bak je gewoon graag en wil je graag je bakvaardigheden tonen?  Of ben je een beginner en wil je ook wel eens een bakuitdaging aangaan?  Wil je jouw bakkunsten tonen ? Dan is dit je kans !  We kiezen de leukste, mooiste en lekkerste taart.  En misschien wordt jouw bakkunst beloond met de plaatselijke titel en mogelijks ontvang je later een mooie prijs van Femma Nationaal !

Kortom we maken er een “koffiefeest” van en proeven er van de bakcreaties.  Iedereen is welkom, femmaleden, oud-leden, geïnteresseerde dames, ...

En vermits dit een uitbreekactie is, is iedereen verzekerd door de ledenpolis van Femma.  De prijs voor deze 'koffietafel'  is €5,00 en breng je een zelfgebakken taart + recept mee dan is het gratis.

Inschrijven: ten laatste voor woensdag 13 februari bij één van de teamleden of via femmamarialoop@gmail.com of telefonisch naar Kathelijne 051 40 31 49.  Bij inschrijving graag vermelden als je een taart meebrengt !
 

Reageer