Nieuwjaar!

We hebben het nieuwe jaar goed ingezet! Dinsdag 5 januari j.l. verzamelden achtenvijftig dames in OC ‘Het Kleinveld’ voor het jaarlijkse nieuwjaarsfeest dat deze keer in het teken stond van de ‘winter’. Met de ijsmuts op het hoofd heette het bestuur alle leden van harte welkom en werd als aperitief een glaasje Glühwein aangeboden tezamen met een stukje quiche.

Naar jaarlijkse gewoonte werd er ook weer even tijd vrijgemaakt voor het voorlezen van enkele “winterverhalen” gevolgd door het bezinningsmoment van Z.E.H. pastoor Gust Van Herck. Aansluitend werd voor vijf jaar inzet de voorzitster aangenaam verrast door de collegae bestuursleden door haar letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes de zetten.

Het winterbuffet werd geopend met een kopje stevige ‘wintersoep’ gevolgd door een buffet bestaande uit diverse typische winterse hutspotten. Als dessert serveerde men appelgebak met ijs en vanillesaus. Uiteraard mocht een kopje koffie niet ontbreken.

Via de uitnodiging waren de leden gevraagd om hun kleding af te stemmen op het thema waarbij het best verklede lid werd beloond met een prijs. Als winnares kwam Lieve Gorissen uit de bus en zij werd beloond met een leuk bloemstukje.

En last but not least werden de prijzen van de tombola getrokken door de onschuldige hand van Z.E.H. pastoor Van Herck waardoor een aantal dames ook nog eens een leuke prijs mee naar huis namen.

De eerstvolgende activiteit die Femma-Rekem organiseert is twaalf avonden Yoga. Start vanaf 10 februari a.s. Nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom.

Inlichtingen bij Heleen Vleugels (089 71 39 65 of heleenvleugels@hotmail.com).

Reageer